Un bărbat care voia să-și viziteze mama bolnavă, în Sri Lanka, a pierdut avionul din cauza unui tren întârziat: „Sunt foarte dezamăgit”

Un bărbat care voia să-și viziteze mama bolnavă, în Sri Lanka, a pierdut avionul din cauza unui tren întârziat: „Sunt foarte dezamăgit”

La Gara de Nord din Bucureşti, tabela a arătat zeci şi chiar sute de minute de întârziere. Mai multe garnituri au fost blocate cu orele în câmp pentru că liniile erau blocate de copaci căzuţi. O cursă de la Arad ce trebuia să ajungă astăzi 6 fără 20 în Capitală a întârziat mai bine de 5 ore.

Primarul „bombardier” Alin Moldobeanu verifică asfaltarea electorală dintr-un Porsche de 110.000€

Pasager: Condiţii de mizerie. Stai 6 ore în tren şi să-ţi râdă în nas, e inadmisibil aşa ceva. 

Nanu şi Volo, de vorbă cu ploieştenii din cartierele Mihai Bravu şi M. Eminescu

Pasager: O sticlă de apă şi aia caldă. Eu am plecat din Petroşani la 12 fără 25, azi-noapte. Şi am ajuns aici la 12. 12 ore. 

Mădălina Lupea, disperată să-şi ascundă problemele cu legea! A cerut Curții de Apel să-i treacă numele „la secret”. Instanța a refuzat solicitarea!

Din cauza întârzierii, un bărbat a ratat avionul spre Sri Lanka. Mergea acasă să-şi viziteze mama bolnavă. Cei aproape o mie de euro plătiţi pe bilet s-au dus pe apa ploii. 

Pasager: Nu ştiu ce s-a întâmplat acolo. Astăzi la 11:00 aveam avion către ţara mea, însă, din păcate, mi-am ratat zborul. Sunt foarte dezamăgit. 

Dacă au plecat noaptea pentru a evita căldura sufocantă, clălătorii nu au avut noroc

În Capitală, au prins fix arşiţa de la amiază. Iar cei care şi-au continuat drumul spre mare au mers tot fără aer condiţionat. 

Un grup de copii care se întorceau de la mare au trăit clipe de groază ieri după-amiază. Însoţitorii au sunat la 112 după ce uneia dintre profesoare i s-a făcut rău din cauza căldurii insuportabile. 

Trenul a oprit în staţia Feteşti unde aşteptau medicii de pe ambulanţă să o preia pe femeie. Copii au fost şi ei evaluaţi, au primit gheaţă şi apă pentru a se hidrata. CFR Călători a precizat că instalaţia de climatizare s-a defectat imediat după plecarea trenului.

În urmă cu o săptămână ministrul Transporturilor dădea vina pe greaua moştenire

Sorin Grindeanu, ministrul Transporturilor: E poate anormal să nu existe aceste incidente. De ce? Pentru că, vă dau doar un exemplu, de 27 de ani în România nu s-a cumpărat nicio garnitură de tren. Nici măcar una. Anul acesta o să vină prima garnitură. 

Replica ministrului venea după ce, Observator a atras atenţia asupra problemei aerului condiţionat din trenuri. Medicii recomandă ca, pe lângă biletul de călătorie, călătorii să pregătească un eventai şi apă suficientă. 

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191