Un bărbat din Ilfov a anunțat amplasarea unei bombe la rafinăria Lukoil. Amendă uriașă primită

Un bărbat din Ilfov a anunțat amplasarea unei bombe la rafinăria Lukoil. Amendă uriașă primită

Un bărbat din Ilfov s-a ținut de glume proaste în noaptea dintre ani. Acesta a sunat la 112 și a anunțat amplasarea unei bombe la rafinăria Petrotel Lukoil din Ploiești. În final, gestul său iresponsabil i-a adus o amendă uriașă.

La nici 3 zile de la alegeri, Tudorică de la Păuleşti a dat startul ilegalităților! Mită pentru USR-iştii care îl ajută să formeze majoritatea în Consiliul Local

Amendă uriașă primită de un bărbat din Ilfov, de Revelion, după ce a anunțat, la 112, amplasarea unei bombe la rafinăria Lukoil

Mai suntem sănătoşi la cap? Primărița PNL Ioana Neagu (Valea Călugărească), gest incalificabil! Fericită că a pus mâna pe ciolan, acum îşi bate joc de Biserică şi obiceiurile sfinte

Angajații de la Inspectoratul de Poliție al Județului (IPJ) Prahova au fost în alertă în noaptea de Revelion. La 112 s-a primit un apel care anunța o bombă pusă la rafinăria Petrotel Lukoil.

Marele eşec numit Bogdan Nica: O campanie dezastruoasă care a costat PNL Primăria Ploieşti

Conform procedurilor în astfel de cazuri cu potențial periculos, echipajele specializate s-au deplasat în zonă. După o cercetare la fața locului, s-a dovedit că alerta a fost falsă, notează ObservatorulPh.

Ulterior, oamenii legii au aflat că cel care s-a ținut de glume a fost un individ din Ilfov. Persoana care a pus pe jar echipajele specializate a fost depistată și amendată drastic: 4.000 de lei.

Legea din țara noastră spune că alertarea falsă a autorităților se pedepsește prin aplicarea de amenzi cuprinse între 2.000 și 4.000 de lei sau prin prestarea de la 200 la 400 de ore de muncă în folosul comunității.

În plus, cei care săvârșesc din nou contravenția, în interval de un an de la aplicarea primei sancțiuni, pot primi amenzi cuprinse între 4.000 și 8.000 de lei, precum și până la 800 de ore în folosul comunității.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191