Un colț de Rai, uitat de lume. Unde se află cel mai mare parc de agrement din România

Un colț de Rai, uitat de lume. Unde se află cel mai mare parc de agrement din România

România este plină de locuri unice în lume, așa că ar fi păcat să nu discutăm despre ele. În ciuda faptului că în urmă cu ceva timp nimeni nu îndrăznea să creadă că acest loc ar putea deveni unul dintre cele mai spectaculoase destinaţii de la noi din ţară, iată că poate ajunge a doua deltă a României. Este vorba despre Delta Siretului, un paradis care începe să rivalizeze cu Delta Dunării, destinația perfectă pentru turiștii care vor să fugă de aglomeraţia din marile oraşe.

Se lucreaza „la foc automat” pe Bulevardul Castanilor. A fost decopertat asfaltul vechi aproape în totalitate

În ultimii ani, Delta Siretului a devenit una dintre cele mai spectaculoase destinaţii de la noi din ţară. Supranumit în prezent „Delta Siretului”, cel mai mare parc de agrement din România, amplasat pe malul Siretului, în zona Doaga, la graniţa dintre judeţele Vrancea şi Galaţi, se întinde pe o suprafaţă de 82 de hectare și a devenit un paradis turistic care începe să rivalizeze cu Delta Dunării, oferindu-le turiştilor experienţe de neuitat.

Nu o fi Volosevici „pe sufletul” tuturor, dar şi nouă ne place să găsim probleme la soluții! Cum o dai, tot nu e bine…

Iar cel care a dat viaţă acestui loc este domnul Marian. El a reușit să facă dintr-un loc uitat de lume, la aproximativ 200 de kilometri de aglomeraţia din Capitală, un colţ de Rai unde natura îşi joacă propriul spectacol și cel mai mare parc de agrement din România.

Un student de la UPG, dealer de droguri în Ploieşti. Tânărul şi iubita lui au primit închisoare cu suspendare şi muncă în folosul comunității

„Zona aceasta la început nu spunea nimic. Erau nişte lacuri. Nu era nimic. Nu se făcea nimic cu ele. Noi am început cu vreo 20 de bungalouri şi după aceea ne-am mai dezvoltat, ne-am mai dezvoltat în timp. Ulterior am ajuns la 84 de bungalouri şi 50 şi ceva de iurte.

În afară de piscină, avem un parc de agrement, unde avem parc pentru copii şi pentru adulţi cu căţărări în copac. Plimbări cu barca, plimbări cu bicicleta. Avem şi o fermă de animale unde puteţi vedea struţi. Avem şi doi canguri mai mici, păuni, diferite păsări”, a declarat acesta, potrivit

Delta Siretului poate fi un loc perfect pentru o vacanță de câteva zile, deoarece este unul dintre cele mai frumoase locuri de relaxare din România. Așa că, dacă vrei să fugi de aglomeraţia din marile oraşe, acest colț de Rai este destinația ideală.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191