Un cuplu din București s-a ales cu dosare penale, după ce bărbatul a vrut doar să-și ajute soția speriată. Ce s-a întâmplat

Un cuplu din București s-a ales cu dosare penale, după ce bărbatul a vrut doar să-și ajute soția speriată. Ce s-a întâmplat

Un weekend la munte s-a transformat într-un coșmar pentru un cuplu din București. Cei doi soți s-au ales cu dosare penale, după ce mașina în care se aflau a fost trasă pe dreapta de polițiștii din Predeal. Motivul: pentru că îi era teamă să conducă pe serpentine, femeia i-ar fi cerut soțului să conducă el o bucată de drum, doar că bărbatul nu avea permis de conducere, scrie BizBrașov.

Se lucreaza „la foc automat” pe Bulevardul Castanilor. A fost decopertat asfaltul vechi aproape în totalitate

Incidentul a avut loc duminică, în Predeal. Polițiștii au tras pe dreapta un autoturism la volanul căruia se afla un bărbat de 37 de ani din București. Când i-au cerut documentele la control și l-au verificat în baza de date, oamenii legii și-au dat seama că șoferul nu are permis de conducere.

Nu o fi Volosevici „pe sufletul” tuturor, dar şi nouă ne place să găsim probleme la soluții! Cum o dai, tot nu e bine…

Întrebat de ce a urcat la volan fără să aibă acest drept, șoferul de ocazie le-ar fi spus polițiștilor că soția lui, care are permis de conducere, este începătoare și, pentru că s-a speriat de serpentine, i-a cerut lui să conducă o bucată de drum.

Un student de la UPG, dealer de droguri în Ploieşti. Tânărul şi iubita lui au primit închisoare cu suspendare şi muncă în folosul comunității

Pentru fapta lor, cei doi s-au ales cu dosare penale: el pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere, iar ea pentru încredințarea vehiculului spre a fi condus de către o persoană care nu posedă permis de conducere.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191