Un elev de 7 ani a mers cu o armă cu lunetă într-o şcoală din Constanţa

Un elev de 7 ani a mers cu o armă cu lunetă într-o şcoală din Constanţa

Panică la o şcoală din Constanţa, acolo unde un elev a adus o armă cu lunetă în clasă. Din primele informaţii copilul, în vârstă de 7 ani, ar fi luat arma de la tatăl său.

Mădălina Lupea, disperată să-şi ascundă problemele cu legea! A cerut Curții de Apel să-i treacă numele „la secret”. Instanța a refuzat solicitarea!

Update 20:38: Tatăl elevului de 7 ani care a adus la şcoală o armă cu lunetă tip airsoft a primit amendă de 5.000 de lei, iar arma a fost confiscată.

Nanu şi Volosevici, în dialog cu sute de ploieşteni din cartierele Muzicanți şi Bereasca

„Ca urmare a cercetărilor efectuate referitor la faptul că, la data de 11 mai a.c., în jurul orei 13.55, polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța – Secția 5 Poliție au fost sesizați, prin SNUAU 112, de directorul Școlii Generale nr. 33 Anghel Saligny Constanța, cu privire la faptul că un minor, de 7 ani, elev al școlii respective, ar fi introdus, în incinta unității de învățământ, o armă, Compartimentul de Relații Publice al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța este abilitat să comunice următoarele:

În atenția Poliției Prahova/ „3000 de cetățeni au obținut ilegal domiciliu sau viză de flotant în Câmpina!”

În urma cercetărilor efectuate s-a stabilit că tatăl minorului ar fi deținut la domiciliu arma de tip airsoft (neletală și nesupusă autorizării), nefuncțională, de agrement și fără muniție, pe care nu ar fi asigurat-o corespunzător, încălcând prevederile art. 61 din Legea 295/2004.
Astfel, acesta a fost sancționat contravențional, conform art. 130, alin. 1, lit. d, din Legea 295/2004, cu amendă în valoare de 5.000 de lei. Totodată, s-a aplicat sancțiunea complementară a ridicării armei în vederea confiscării, conform art. 130, alin. 2, lit. c, din Legea 295/2004
Update 17:44: Arma cu lunetă de tip airsoft adusă de elevul de 7 ani la şcoală a fost găsită inițial de profesorul de sport care nu a făcut nicio sesizare şi ar fi lăsat-o pur şi simplu într-un cabinet al şcolii peste noapte.

Potrivit informaţiilor Inspectoratului Şcolar General Constanţa, arma era stricată, iar copilul o folosea drept jucărie. Elevul de 7 ani ar fi adus-o la şcoală în mână, fără husă.

Update 17:12: Elevul ar fi adus arma la şcoală pentru a se juca cu ea alături de colegi. Copilul de 7 ani adusese la şcoală şi alte pistoale de jucărie.

„În timpul unei pauze un elev de clasa I a venit în curtea şcolii cu o armă de agrement nefuncțională. Intenția lui era de a se juca cu ea, pentru că mai avea la el şi alte pistoale de jucărie”, a transmis la Antena 3 CNN un reprezentant al Inspectoratului Şcolar General Constanţa.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191