Un nou meci special pentru Petrolul

Un nou meci special pentru Petrolul

Petrolul Ploiești va avea parte de un nou meci special după succesul din Giulești. La 8 ani distanță Petrolul va înfrunta Dinamo București. Meciul se va disputa sâmbătă, 26 august, de la 21:45, pe stadionul ,,Arcul de Triumf”. Asta dacă nu cumva partida va fi mutată, în ultimul moment, pe Arena Națională. Mijlocașul Hanca a spus că va fi un joc special pentru el având în vedere că a jucat trei ani la ,,câini”, toată lumea îi cunoaște trecutul, dar se consideră jucător profesionist și se gândește doar la prezent.

Acuzații grave la adresa Spitalului Municipal Câmpina: „Şpagă la greu! Începând de la portar şi infirmiere, până la ultimul medic!”

Sergiu Hanca:’’În momentul de față sunt la Petrolul și trebuie să mă focusez pe ce am de făcut aici. Sincer, pe Arcul de Triumf nu am jucat niciodată, pe Arena Națională știu cum e, dar oriunde am juca va fi o atmosferă frumoasă. Și Arcul e un stadion frumos , am fost o dată la un meci de-al lor, atmosfera va fi cu siguranță frumoasă. Ei joacă pe Arc cu stadionul plin, deci cred că va fi un nou meci frumos. Cred că acesta este spiritul și astfel liga crește, cu astfel de stadioane și suporteri. Cu stadioane pline la fiecare meci cred că nivelul jucătorului crește, își dorește mai mult, are o altă atitudine, vrea să arate mai mult și toate aceste lucruri duc doar spre bine, spre ascensiune”.

Ascensiunea lui Hanca se datorează și faptului că este un fotbalist polvalent jucând pe mai multe poziții:’’Lumea mă întreabă care este postul meu și nu știu ce să le zic. Eu mă simt bine peste tot, sunt un jucător care vrea să dea totul pentru echipă indiferent unde sunt utilizat. Încerc să-mi ajut echipa astfel încât să-și atingă obiectivele. În momentul de față mă simt bine unde joc acum, de trei meciuri consecutiv, și vedem pe viitor ce va fi. În afară de atacant, fundaș central și portar, le-am jucat pe toate.” – a declarat fotbalistul de 31 de ani.

Spune NU drogurilor, cât încă mai poți!/ Directorul Gabriel Țaga, interviu exclusiv. Cum se „prezintă” Colegiul „Mihai Viteazul” la acest capitol

Jucătorul ardelean a venit în această vară la Ploiești și a semnat un contract pe trei sezoane cu Petrolul. În țară, Hanca a mai evoluat pentru FCM Tg. Mureș și Universitatea Craiova, iar în Polonia la KS Cracovia, grupare cu care a câștigat Cupa și Supercupa. Are, de asemenea, și șapte prezențe în echipa națională de seniori a României. Din lotul actual al Petrolului la formația dinamovistă au mai jucat, în trecut, portarul Eșanu și atacanții Grozav și Irobiso. Sursa foto:fcpetrolul.ro/razvan pasarica

ITM Prahova: De la 1 octombrie 2023, salariul de bază minim brut se stabileşte la 3.300 lei

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191