Veste buna pentru IMM-uri! Deputatul PSD Prahova Bogdan Toader anunta aprobarea unui proiect de finantare pentru reducerea costurilor cu energia electrica

Veste buna pentru IMM-uri! Deputatul PSD Prahova Bogdan Toader anunta aprobarea unui proiect de finantare pentru reducerea costurilor cu energia electrica

Deputatul prahovean Bogdan Toader a prezidat, astazi, intalnirea Comisiei pentru administratie publica a Camerei Deputatilor, in cadrul careia s-a dat aviz favorabil unui proiect ce prevede alocarea unor fonduri din sursa externa, nerambursabile, eficientizarii energetice in cazul IMM-urilor.

Casa primarului Alin Moldoveanu: 10 camere, 2.850 mp, construită din pensia de 1000 lei a mamei

„Firmele din România, ajutate să devină independente energetic!

Fapte penale: Primarul din Păuleşti, Sandu Tudor, comite trafic de influență şi instigare la abuz în serviciu

Comisia pentru administrație publică și amenajarea teritoriului din cadrul Camerei Deputaților, ale cărei lucrări am avut onoarea să le prezidez astăzi, a avizat favorabil Proiectul de Lege privind instituirea unor măsuri pentru stimularea investiţiilor cu finanţare din fonduri externe nerambursabile în domeniul eficienţei energetice.

BREAKING/ Prefectul Emil Drăgănescu blochează proiectul lui Tudone de „mituire” a primarilor PNL: „Vom ataca în instanță această ilegalitate!”

Firmele românești trebuie ajutate să reducă din cheltuielile cu energia electrică, ale cărei tarife au crescut semnificativ în ultimii ani! Fondurile externe nerambursabile, provenite din Programul Operațional Infrastructură Mare, sunt șansa pentru asigurarea independenței energetice sau cel puțin a scăderii costurilor cu energia electrică, în special în cazul IMM-urilor.

Investițiile finanțate în cadrul schemelor destinate IMM-urilor și întreprinderilor mari pentru eficientizare energetică vor avea un impact pozitiv asupra capacităților de producție a beneficiarilor, care le dau și posibilitatea menținerii locurilor de mumcă.”, a scris Toader, pe pagina sa de Facebook.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191