Visul românesc – Succes american. Povestea milionarului român care a revoluționat medicina în America. Casa în care locuiește în prezent este estimată ca fiind una dintre cele mai frumoase din lume / VIDEO

Visul românesc – Succes american. Povestea milionarului român care a revoluționat medicina în America. Casa în care locuiește în prezent este estimată ca fiind una dintre cele mai frumoase din lume / VIDEO

În ediția din această săptămână, echipa Visul Românesc – Succes american, a intrat în casa unui român care a plecat la 35 de ani din România și a ajuns în Arizona. Casa în care locuiește în prezent este estimată ca fiind una dintre cele mai frumoase case din lume. Este inventator, are sute de brevete de invenție în domeniul medical, a revoluționt medicina și totodată a salvat milioane de vieți.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

În ediția de astăzi a emisiunii Visul românesc – Succes american a fost prezentată fabuloasa poveste a românului care a revoluționat medicina în America. Ioan Cosmescu a părăsit România în anii 1980, iar invețiile sale în domeniul tehnologiei folosite în medicină i-au adus o avere impresionantă. Numai casa pe care românul a construit-o în anii 2000, la poalele Marelui Canion din Arizona a fost estimată la de dolari.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Frumoasa poveste a milionarului român Ioan Cosmescu

Se numără printre cei mai faimoși inventatori din domeniul tehnologiei medicale, iar inovațiile sale i-au adus în câțiva ani un adevărat imperiu financiar. Astăzi se bucură de succes la nivel mondial, dar drumul până la succes a fost lung și pavat cu multe suferințe.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Ioan Cosmescu a dezvăluit cum a început povestea de succes pe pământ american. Inventatorul a vorbit despre rețeta succesului. Cum a făcut primele milioane.

Ajuns pe tărâm american, Ioan Cosmescu s-a stabilit în orașul Sedona

Ioan Cosmescu s-a stabilit în orașul Sedona și la scurt timp s-a angajat ca inginer într-un spital. Și-a continuat studiile la Facultatea de Automatizări și Electromagnetică din Arizona, unde s-a specializat în design de lasere.

A plecat de ani buni din țară, dar sufletul i-a rămas acasă, în România. Ori de câte ori are ocazia revine acasă.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191