Vremea din România se schimbă drastic. Când scad temperaturile „posibil spre 0, chiar -1 grad”

Vremea din România se schimbă drastic. Când scad temperaturile „posibil spre 0, chiar -1 grad”

După cum putem observa cu toții, vremea în țara noastră este una perfectă, cu temperaturi calde și un cer lipsit complet de nori. Cu toate acestea, se pare că lucrurile urmează să se schimbe, iar temperaturile din termometre vor scădea simțitor.

Virgiliu Nanu şi-a exprimat sprijinul total pentru persoanele cu dizabilități în Prahova

Vești proaste pentru românii care se bucură de vremea superbă din ultimele zile. Temperaturile de vară de care ne-am putut bucura în această perioadă urmează să fie înlocuite de unele mult mai reci, iar răcirea va fi una simțitoare. Directorul executiv al Administrației Naționale de Meteorologie, Elena Mateescu, a vorbit pe larg despre schimbările la care ne putem aștepta în perioada următoare.

Virgiliu Nanu, noul preşedinte al CJ Prahova, îi răspunde lui Mihai Polițeanu: „Sunt deschis la dialog şi colaborare. Interesele ploieştenilor sunt pe primul loc”

Cu toate acestea, vestea bună este că vom avea parte de vreme caldă inclusiv luna viitoare. „Vom avea o vreme caldă în continuare, cel puțin până la sfârșitul acestei săptămâni, chiar și debutul săptămânii următoare. La scara întregii țări vom conta pe valori între 20 până la 29 grade Celsius.

Mai suntem sănătoşi la cap? Primărița PNL Ioana Neagu (Valea Călugărească), gest incalificabil! Fericită că a pus mâna pe ciolan, acum îşi bate joc de Biserică şi obiceiurile sfinte

Ziua de luni, săptămâna următoare, pare să aducă cele mai ridicate valori din acest episod și este posibil, în sudul extrem, să vorbim de temperaturi de 30 de grade, posibil în Câmpia Română, în extremitate sudică a acesteia, de 31 de grade Celsius”, a explicat Elena Mateescu, conform Antena 3 CNN.  

Începând de marți, vom începe să observăm o schimbare a vremii, iar în jumătatea de nord a țării, temperaturile nu vor mai trece de 15 grade, începând de miercuri.

„Vom vorbi de ploi în vestul, în nordul și în centrul țării, în timp ce în sud vor mai fi posibile valori de 15 până la de grade Celsius, în special în sud-est.

De joi însă, săptămâna următoare, precipitațiile se vor extinde în cea mai mare parte a țării, chiar și minimele vor fi unele mai coborâte, de la valori pozitive în aceste zile, grade Celsius, vom vorbi de minime de cel mult grade în zonele mai joase de relief și posibil spre 0, chiar -1 grad în zonele depresionare din estul Transilvaniei”, a mai spus Elena Mateescu.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191