Zanni se pune la casa lui! Femeia care i-a furat inima: „Asta mi-a plăcut la ea”

Zanni se pune la casa lui! Femeia care i-a furat inima: „Asta mi-a plăcut la ea”

Zanni, învingătorul Survivor România 2021 și Survivor All Stars 2024, a dezvăluit că se simte pregătit să își întemeieze o familie. El a menționat că există o persoană specială în viața sa, însă crede că este prea devreme pentru a oferi mai multe detalii despre aceasta.

Crimă cu premeditare! Ploieştenii, ucişi de marii poluatori sub privirile nepăsătoare ale autorităților plătite SĂ TACĂ! CAMPANIE Phonline.ro şi Observatorulph.ro

Zanni se face băiat de casă! Artistul a mărturisit că a venit vremea să lase disctracțiile tinereții și își găsească o fată bună cu care să înceapă o relație serioasă. Acesta spune că își dorește familie și că în prezent are în viața lui o fată care i-a furat inima, dar cu care vrea să ia totul pas cu pas pentru a construi ceva trainic împreună.

Primarul Volosevici a dispus depunerea celui de al doilea proiect cu finanțare europeană pentru creșterea eficienței energetice a CET Brazi

Nu alerg după fete, dar le prind când sar. În prezent, caut ceva serios, chiar am cunoscut o fată și aș vrea să fie ceva serios, dar e de prea puțin timp ca să vorbesc despre asta. Nu suntem împreună, doar vorbim, sau suntem, nici nu știu. A zis ea să o luăm ușor, e genul acela, e de modă veche. Și asta mi-a plăcut la ea. Dar nu vorbesc despre asta acum. Permiteți-mi să glumesc, dragi femei din viața mea. Până la vârsta asta, am sărit după multe mingi”, a spus Zanni în podcastul „Un podcast misto By Bursucu”.

Teroare în Păuleşti! Un urs umblă nestingherit prin comună, în timp ce primarul „Tudorică” îşi vede liniştit de concediu

Întrebat de Bursucu dacă s-a gândit vreodată la modul în care va face pasul important de a cere în căsătorie o femeie, Zanni a răspuns că se va baza pe creativitatea sa pe care o consideră o calitate deosebită.

„Eu sunt foarte creativ, un strateg foarte bun, un om care vede în viitor, care simte foarte multe, am o imaginație… Când o să fie momentul acela ( cererea în căsătorie), femeia aia o să fie cea mai norocoasă.

Eu nu știu acum cum o să fac, dar am o inspirație de și eu mă surprind pe mine pe loc. Fac niște glume uneori, am niște răspunsuri de mă surprind eu pe mine. nu sunt lucruri gândite, îmi apare manuscrisul în creier și eu doar trebuie să-l citesc.

Spun ce simt, iar când vorbești cu sufletul, spui foarte mult. Cea care va fi femeia mea și mama copiilor mei va fi cea mai norocoasă. Se va trezi mereu zâmbind, se va simți bine, nu-i voi permite să fie supărată”, i-a mai spus Zanni lui Bursucu.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191