Scandal la CJ Prahova/ Prefectul Virgiliu Nanu a oprit tentativa de mituire a primarilor PNL!

Scandal la CJ Prahova/ Prefectul Virgiliu Nanu a oprit tentativa de mituire a primarilor PNL!

Scandal la Consiliul Județean Prahova, unde prefectul Virgiliu Nanu a reusit sa blocheze in ultima clipa o tentativă de corupție!

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Astăzi, în cadrul ședinței Consiliului Județean Prahova, a avut loc un episod care va ramane in istoria neagra a politicii locale, cand consilierii au incercat sa mituiasca primarii liberali, inainte de alegeri, pentru a-i convinge sa il sustina pe Iulian Dumitrescu pentru un nou mandat in fruntea CJ.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Dumitrescu, in prezent suspendat din functia de conducere a Consiliului Județean, este acuzat că a încălcat controlul judiciar și că încearcă să cumpere susținerea primarilor PNL pentru un nou mandat, promițându-le sume consistente de bani. Subiectul a aparut inclusiv in presa nationala, vezi aici: https://www.gandul.ro/exclusiv/baronul-lamborghini-din-prahova-calca-in-picioare-controlul-judiciar-si-incearca-sa-cumpere-primarii-la-bucata-lista-spagilor-pentru-investitii-pe-care-a-pregatit-20178821

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Presedintele interimar al CJ Prahova, Dumitru Tudone, a fost folosit pentru inițierea unui proiect de hotărâre prin care primarii din Prahova urmau să primească fonduri considerabile din bugetul județului.

Situația a devenit cu atât mai alarmantă cu cât s-a descoperit că doar primarii din rândul PNL au fost informați și încurajați să depună cereri pentru a beneficia de aceste fonduri, în timp ce ceilalți primari, din partidele opoziției, precum PSD și USR, au fost omiși de la acest proces.

La ședința de astăzi a Consiliului Județean, la care a participat și prefectul Virgiliu Nanu, tensiunile au atins cote maxime. Prefectul a ridicat întrebări pertinente în legătură cu selecția dubioasa a primarilor care au fost informați despre aceste fonduri și a adus în discuție suspiciunile din presă cu privire la tentativa de corupție orchestrată de Dumitrescu.

Nanu a subliniat faptul că această situație este extrem de grava și că reprezintă o amenințare la adresa integrității procesului electoral și a democrației locale.

În final, la presiunea prefectului, consilierii județeni au decis să scoată de pe ordinea de zi proiectul.

 

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191