IREAL! Ce au descoperit politistii rutieri, duminica, pe drumurile din Prahova. 6 cazuri care iti vor da sangele in clocot!

IREAL! Ce au descoperit politistii rutieri, duminica, pe drumurile din Prahova. 6 cazuri care iti vor da sangele in clocot!

*Infracțiuni la regimul rutier*

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

La data de 4 iunie a.c., în jurul orei 00.30, polițiștii din cadrul Secției nr.2 de Poliție Ploiești, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu au depistat, în trafic, un autoturism care a fost dat în atenție în cadrul dispeceratului Poliției municipiului Ploiești întrucât existau indicii că la volanul acestuia s-ar afla o persoană sub influența băuturilor alcoolice.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Astfel, autoturismul în cauză a fost interceptat și oprit pe strada Nicopole, din municipiul Ploiești, la volan aflându-se un bărbat în vârstă de 45 de ani, din municipiul Ploiești.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Întrucât acesta emana halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul etilotest care a indicat valoarea de 0.48 mg/l alcool pur în aerul expirat, ulterior fiind condus la o unitate medicală pentru prelevarea de mostre biologice de sânge.

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice.

La data de 4 iunie a.c., în jurul orei 07.30, polițiștii rutieri din cadrul Poliției municipiului Ploiești, în timp ce desfășurau activități de supraveghere și control al traficului rutier pe strada Mărășești, au oprit, pentru control, un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 59 de ani, din comuna Târgșoru Vechi.

Întrucât acesta emana halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul etilotest care a indicat valoarea de 0,77 mg/l alcool pur în aerul expirat, ulterior fiind condus la o unitate medicală pentru prelevarea de mostre biologice de sânge.

Și în această cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice.

La data de 4 iunie a.c., în jurul orei 12.30, în timp ce desfășurau activități pe linie rutieră pe raza stațiunii, polițiștii din cadrul Poliției stațiunii Sinaia, au identificat pe strada Calea Moroieni, din stațiune, un autoturism despre care existau indicii că efectuează transport public de persoane, contracost, ilegal.

În urma discuțiilor purtate atât cu conducătorul auto cât și cu pasagerii, a reieșit faptul că cei trei pasageri, urmau să achite o sumă de bani pentru transportul rutier către Platoul Bucegi, fără ca bărbatul să fie autorizat în a transporta persoane.

Având în vedere aspectele constatate, față de bărbatul în cauză a fost luată măsura sancționării sancționării contravenționale pentru încălcarea prevederilor Legii nr. 38/2003 privind transportul în regim de taxi și în regim de închiriere, fiindu-i reținute certificatul de înmatriculare și plăcuțele cu numărul de înmatriculare.

Ulterior, în jurul orei 17.30, polițiștii rutieri din cadrul Poliției municipiului Ploiești, în timp ce desfășurau activități pe linie rutieră pe raza municipiului, au oprit, pentru control, pe strada Ștrandului, un autoturism care avea montate plăcuțe cu numere provizorii de circulație.

La volanul autoturismului a fost identificat un bărbat în vârstă de 36 de ani, din comuna Filipeștii de Pădure.

Cu ocazia verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că numărul provizoriu de circulație figurează ca fiind expirat.

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat.

În jurul orei 23.00, polițiștii din cadrul Secției Rurale de Poliție Blejoi, au fost sesizați prin apel 112 de către un bărbat, despre faptul că în timp ce se deplasa cu un autoturism pe DJ 102, în comuna Păulești ar fi fost șicanat, în trafic, de către un conducător auto.

În baza sesizării, polițiștii deplasați în zona indicată au depistat în trafic autoturismul în cauză, la volanul căruia se afla un bărbat în vârstă de 35 de ani, din municipiul București.

Întrucât acesta emana halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul etilotest care a indicat valoarea de 1.25 mg/l alcool pur în aerul expirat, ulterior fiind condus la o unitate medicală pentru prelevarea de mostre biologice de sânge.

În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală.

In cursul nopții trecute, polițiștii din cadrul Poliției orașului Mizil, în baza unor informații deținute cu privire la faptul că o persoană conduce un autoturism fără permis de conducere și sub influența băuturilor alcoolice, s-au deplasat în comuna Jugureni în vederea depistării acesteia.

În jurul orei 01.30, polițiștii au observat autoturismul în cauză ce se deplasa din direcția satului Boboci către Valea Scheilor, fiind efectuat semnalul regulamentar de oprire.

La vederea echipajului de poliție, conducătorul auto a mărit viteza de deplasare, motiv pentru care, polițiștii au pornit în urmărirea acestuia.

Ulterior, conducătorul auto a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și s-a răsturnat în afara părții carosabile.

Astfel, în autoturism au fost identificați doi tineri cu vârstele de 19, respectiv 20 de ani care au refuzat transportul la o unitate medicală.

În urma investigațiilor efectuate polițiștii au constatat faptul că la volan se afla tânărul de 20 de ani, iar celălalt i-ar fi încredințat autoturismul în cauză.

Întrucât conducătorul auto emana halenă alcoolică a fost testat cu aparatul etilotest care a indicat valoarea de 0.61 mg/l alcool pur în aerul expirat, ulterior fiind condus la o unitate medicală pentru prelevarea de mostre biologice de sânge.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că tânărul de 20 de ani din comuna Călugăreni nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice și încredințarea unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere unei persoane care nu deține permis de conducere.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191