Carmen de la Sălciua, mesaj îngrijorător pentru prietena ei, Dana Roba. Ce a transmis vedeta: „Nu te lăsa…” / FOTO

Carmen de la Sălciua, mesaj îngrijorător pentru prietena ei, Dana Roba. Ce a transmis vedeta: „Nu te lăsa…” / FOTO

Dana Roba să se luptă să trăiască, asta după ce a fost mutilată de soțul ei cu un ciocan și a avut leziuni multiple la nivelul capului. Vestea tristă a șocat pe toată lumea, iar numeroase vedete din showbiz-ul românesc sunt profund afectate. Carmen de la Sălciua împărtășea o frumoasă relație de prietenie cu Dana Roba, iar vedeta obișnuia să treacă pragul salonului de make-up. Carmen de la Sălciua speră la o minune și a transmis un mesaj sfâșietor pe rețelele de socializare.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Dana Roba se află între viață și moarte, asta după ce soțul ei a mutilat-o cu un ciocan, iar make-up artista se află în continuare în comă, iar medicii o țin sedată din cauza leziunilor multiple. Dana Roba avea un succes colosal pe plan profesional și avea propriul ei salon, astfel că multe vedete din showbiz-ul românesc i-au trecut pragul, iar printre ele se află și Carmen de la Sălciua.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Carmen de la Sălciua, mesaj dureros pentru Dana Roba

Carmen de la Sălciua obișnuia să meargă la make-up la Dana Roba, astfel că între ele s-a format o frumoasă relație de prietenie. Cântăreața a postat un mesaj îngrijorător pentru Dana Roba și speră să se facă bine cât mai repede.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Mesajul transmis de sora Danei Roba pe rețelele de socializare

Dana Roba se află internată în continuare în spital, în stare gravă, iar sora ei a transmis un mesaj important pentru toate persoanele care vor să meargă în vizită la vedetă.

Lidia Roba i-a rugat pe cei care vor să se ducă la Dana Roba să o vadă pe vedetă să nu facă acest lucru deoarece medicii i-au interzis toate vizitele. Orice emoție sau amintire îi poate înrăutăți starea de sănătate.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191