Deputatul PSD Prahova Bogdan Toader, mesaj dupa demisia lui Ciuca: „Noul Guvern va pune accent pe echitatea sociala”

Deputatul PSD Prahova Bogdan Toader, mesaj dupa demisia lui Ciuca: „Noul Guvern va pune accent pe echitatea sociala”

Premierul Nicolae Ciucă a demisionat ceea ce duce la demiterea întregului Cabinet. Odată cu demisia lui Ciucă se intră în calendarul pentru învestirea Guvernului Ciolacu. Noul Executiv ar urma să fie instalat la Palatul Victoria până la finalul acestei săptămâni. Până la învestirea noului guvern, președintele Klaus Iohannis îl va desemna în funcția de prim-ministru interimar pe Cătălin Predoiu, actualul ministru al Justiției.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Deputatul PSD Prahova Bogdan Toader a transmis un mesaj prin care asigura electoratul de faptul ca noul Executiv va pune accent pe echitatea sociala si este de parere ca noua echipa guvernamentala trebuie aleasa cat mai rapid:

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

„După demisia premierului Nicolae Ciucă, trebuie stabilită cât mai curând noua structură a Executivului! O schimbare de viziune guvernamentală care va veni în ajutorul românilor!

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Noul Guvern al României, ce va fi format după prima rotație din coaliție, așa cum a fost prevăzută prin protocol, va pune accent pe echitatea socială, pe dezvoltarea economică și sprijinirea firmelor românești, dar și pe finalizarea reformelor din PNRR, pentru absorbția fondurilor europene.”.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191