Mihai Petre și soția lui, Elwira, dans de senzație la nunta lui Emi de la Noaptea Târziu. Toți invitații și-au ațintit privirile asupra lor / FOTO

Mihai Petre și soția lui, Elwira, dans de senzație la nunta lui Emi de la Noaptea Târziu. Toți invitații și-au ațintit privirile asupra lor / FOTO

Mihai Petre și frumoasa lui soție, Elwira, au încins atmosfera pe ringul de dans la nunta lui Emi de la Noaptea Târziu și a Mădălinei. Cei doi au atras toate privirile și au fost în centrul atenției. Imagini savuroase cu îndrăgitul cuplu!

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Mihai și Elwira Petre formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz-ul românesc, iar cei doi au avut parte ieri de o dublă petrecere, asta pentru că au fost prezenți la botezul micuțului Alexie, al Andreei Popescu, iar mai apoi au mers împreună la nunta lui Emi și a Mădălinei, însă cu toate aceastea, oboseala nu și-a spus cuvântul și au făcut senzație pe ringul de dans.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Mihai și Elwira Petre, imagini savuroase de pe ringul de dans

Nu mai este un secret pentru nimeni că Mihai și Elwira Petre fac senzație atunci când se află pe ringul de dans, iar cei doi au reușit să atragă toate privirile la marele eveniment.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Mihai și Elwira s-au dansat pe una dintre melodiile lui Connect-R, iar imaginile au fost publicate pe rețelele de socializare. Cei doi au fost toată seara cu zâmbetul pe buze și s-au distrat alături de ceilalți invitați

Emi și Cuza de la Noaptea Târziu au reușit să aibă o relație frumoasă de prietenie cu Mihai și Elwira Petre, după ce au participat în sezonul 4, Asia Express și s-au luptat pentru premiul cel mare în valoare de de euro.

Emi de la Noaptea Târziu și iubita s-au căsătorit!

Emi de la Noaptea Târziu și frumoasa lui soție, Mădălina, și-au unit destinele în fața lui Dumnezeu, iar cei doi au avut parte de un eveniment spectaculos. Nașii au fost nimeni alții decât Eliza și Cosmin Natanticu.

„Suntem bucuroși și emoționați pentru fini. A fost dorința Mădălinei ca noi să îi cununăm și noi am fost împreună la momentul cererii în căsătorie, și eu am izbucnit în lacrimi, pentru că așa sunt eu, emotivă, și mi s-a părut frumos. Cumva eu am propus să le fim nași. (…) Casă de piatră, să fie fericiți, să renunțe la ego. Asta este cheia unei relații fericite.”, au spus nașii celor doi, Cosmin și Eliza Natanticu.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191