Localitatea din România care a primit titlul „Cel mai urât oraș”. Locuitorii și-au exprimat nemulțumirea

Localitatea din România care a primit titlul „Cel mai urât oraș”. Locuitorii și-au exprimat nemulțumirea

România face parte din totpul celor mai spectaculoase, dar și misterioase țări din Europa. Chiar dacă avem locuri frumoase pe care ar trebui să le vizităm, există și mici excepții. Există o localitate în țara noastră care a primit titlul „Cel mai urât oraș”. Ei bine, locuitorii au fost cei care și-au exprimat nemulțumirea.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Cu toate că în România avem localități apreciate de turiștii străini, din păcate avem şi oraşe urâte în care timpul pare să fi stat în loc.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Există chiar și un clasament cu topul „Cele mai urâte orașe din România”. Acesta a fost realizat de către românii care trăiesc sau au trecut întâmplător prin zonele respective.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Localitatea din România care a primit titlul „Cel mai urât oraș”

Ne putem mândri cu multe zone din țara noastră, însă există și locuri în care nu am vrea să călcăm vreodată. De curând, românii și-au exprimat nemulțumirile, fiecare oferind și câteva argumente pentru alegerea făcută în privința mai multor locuri din România.

Ei bine, dacă stăm să analizăm răspunsurile oamenilor, observăm că localitățile care au primit cele mai proaste recenzii sunt chiar Corabia, Făgăraş, Constanța, Ţăndărei și Giurgiu, potrivit site-ului sondajului.

Corabia, jud. Olt (după mine, ar trebui să-și schimbe numele în Epava). Atmosfera de cimitir, nimeni pe afară, niciun semn de viață. Străzi mai rele decât la bulgari, mai multe gropi și spărturi decât am fire de păr în cap. Cale ferată lăsată în paragină, industria la pământ, evident. 90% din clădiri sunt ori abandonate, ori stau să cadă, gunoaie peste tot.”, a scris un utilizatorl despre oraşul Corabia.

Locul din România unde se găsește cea mai limpede apă din Europa

Există un loc în România în care se găsește cea mai curată apă din Europa. Este vorba despre Cascada 7 izvoare, care se află în Munții Bucegi.

Mai mult decât atât, cascadă 7 izvoare se găsește între lacul Bolboci și lacul Scropoasa și este un loc ideal pentru cei care vor să plece din agitația orașelor mari și să se refugieze în natură, pentru câteva momente.

Puțini sunt cei care știu, însă, acest loc i-a atras atenția inclusiv lui Nicolae Ceaușescu, care a restricționat accesul la ea între anii 1981 și 1982, când a comandat să se realizeze studii în ceea ce o privește.

CITEȘTE ȘI: Locul din România unde se găsește cea mai limpede apă din Europa. Este un obiectiv turistic spectaculos de care puțini știu

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191