“Chiru” plasat sub control judiciar

“Chiru” plasat sub control judiciar

Fostul fotbalist Daniel Chiriță a fost plasat, marți 27 iunie, sub control judiciar de procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Ploiești. Acesta nu are voie să părăsească țara pentru următoarele cel puțin 60 de zile. “Chiru” este cercetat penal după ce a fost prins, la începutul săptămânii, conducând mașina deși avea acest drept suspendat.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

La ieșirea de la audieri, Chiriță, însoțit de avocat, dar și de mama sa, a declarat că a greșit. Acesta a susținut că, deși știa că nu are permis, a decis să riște și să-și ducă tatăl, care are un picior amputat, la spital:’’Am făcut o greșeală, atâta tot. Am permisul suspendat și am luat mașina, am vrut să-l i-au pe tata să-l duc la spital, din cauza asta. Tata are piciorul amputat și din acest motiv am riscat, o greșeală din partea mea” – a declarat Chiriță la ieșirea de la Parchet.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Nu este pentru prima oară, însă, când se întâmplă acest lucru. Anterior, fostul fotbalist a mai fost oprit de două ori de către Poliția Rutieră și prins conducând fără permis, dar a fost iertat, ceea ce nu s-a mai întâmplat și acum. Potrivit sursei citate, Daniel Chiriță a fost dus în arest la București, pentru că la Centrul de Reținere de la Câmpina nu ar mai exista locuri.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Daniel Chiriță, 49 ani, este câștigător al Cupei României cu Petrolul, campion cu Rapidul, a jucat în Liga 1 284 de partide, a evoluat a evoluat doi ani pentru Șahtior Donețk și alți trei la Zenit St.Petersburg.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191