S-a umplut Ploieştiul de drogați! Un bărbat care consumase substanțe interzise a vandalizat o maşină, în văzul tuturor

S-a umplut Ploieştiul de drogați! Un bărbat care consumase substanțe interzise a vandalizat o maşină, în văzul tuturor

La data de 1 iulie a.c., polițiștii din cadrul Secției nr.2 de Poliție Ploiești au fost sesizați de către un tânăr despre faptul că în timp ce se deplasa cu autoturismul pe Bulevardul Republicii din municipiul Ploiești, un bărbat s-ar fi urcat pe autoturismul acestuia, producându-i avarii.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

În baza sesizării, polițiștii s-au deplasat la fața locului unde au identificat și depistat persoana bănuită de comiterea faptei ca fiind un tânăr în vârstă de 26 de ani, care manifesta o stare de agitație, motiv pentru care a fost imobilizat și condus la o unitate medicală.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

În urma efectuării testării toxicologice, rezultatul acesteia a indicat prezența unor substanțe susceptibile de a avea efect psihoactiv în organism.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Persoana vătămată își rezervă dreptul de a formula plângere în termenul legal.

În cauză, cercetările sunt continuate de polițiști în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere.

Comunicat IJP Prahova

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191