Războiul dintre Gheorghe Gheorghiu și fosta iubita nu se mai termină. Cei doi se târăsc de ani buni prin tribunale

Războiul dintre Gheorghe Gheorghiu și fosta iubita nu se mai termină. Cei doi se târăsc de ani buni prin tribunale

Razboiul dintre Gheorghe Gheorghiu și fosta iubită, Mariana Calfa, pare că nu se mai termină, chiar dacă povestea de dragoste dintre cei doi s-a stins cu mult timp în urmă. Pictorița l-a acuzat pe artist, în nenumărate rânduri, chiar public, de foarte multe lucruri. Cei doi se târăsc de ani buni prin tribunale.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Dragostea dintre Gheorghe Gheorghiu și fosta sa iubită, Mariana Calfa, s-a stins de mult. Totuși, cei doi au rămas legați unul de celelalt printr-un război în instanță, care însă pare făra sfârșit. Gheorghe Gheorghiu este stabilit în prezent în SUA, iar în instanță a fost reprezentat în tot acest timp de către avocatul său.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Încă din anul 2017 Gheorghe Gheorghiu a dat-o în judecată pe fosta iubita, pe care a acuzat-o de calomnie. Un an mai târziu, artistul a câștigat procesul, urmând sa fie despăgubit de fosta parteneră cu suma de lei cu titlu de daune morale. Doi ani mai târziu, se pare că pictorița nu și-a platit „datoria” către fostul iubit, iar instanța de judecată a admis cererea de încuviinţare a executării silite împotriva Marianei Calfa.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Mariana Calfa nu s-a lăsat păgubașă și a făcut contestație la executare. Acțiunea pictoriței a schimbat total soluția. Astfel, blondina a scăpat de executarea silită, ba mai mult, fostul partener a fost obligat să îi restituie suma recuperată până la momentul acela și să achite cheltuielile de judecată.

Și, dacă credeam că odată cu acaestă solutie a judecătorilor, apele s-au liniștit, Mariana Calfa surprinde din nou. În urma cu doar câteva luni, pictorița l-a chemat din nou pe Gheorghe Gheorghiu în fața magistrațior. De aceasta data obiectul procesului fiind „pretenții contestație privind tergiversare proces”. Magistrații au respins însă această cerere.

Fosta parteneră a artistului nu renunță, astfel că, la mijlocul lunii trecute, Mariana Calfa, nemulțumită probabil de deciza primită, a depus apel împotriva hotărârii judecătorești pronunțate în primă instanță.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191