Georgiana Lobonț a fost țepuită. Cine este afaceristul care a lăsat-o pe artistă fără casă și bani: „Am fost fraieră” / VIDEO

Georgiana Lobonț a fost țepuită. Cine este afaceristul care a lăsat-o pe artistă fără casă și bani: „Am fost fraieră” / VIDEO

Georgiana Lobonț a fost țepuită! Era cât pe aproape să se mute în Dubai, însă, totul a fost doar o păcăleală. Cum a ajuns artista noastră să rămână fără casă și bani, asta după ce un afacerist i-a cerut bani împrumut.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Georgiana Lobonț este una dintre cele mai apreciate cântărețe de muzică de petrecere de la noi din țară. Artista se bucură de succes atât pe plan profesional, acolo unde are o carieră care o împlinește în totalitate, dar și în viața de familie, asta pentru că alături de ea la fiecare pas este chiar soțul ei, Rareș Ciciovan.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Georgiana Lobonț, țepuită de un afacerist

În cadrul unui interviu, acordat în exclusivitate pentru Antena Stars, Georgiana Lobonț a vorbit despre modul în care a fost țepuită în Dubai.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Interpreta de muzică de petrecere a precizat că totul a pornit în momentul în care a primit un apel de la un om care deținea mai multe mașini pe care ea și soțul ei le închiriau de fiacre dată când mergeau în Dubai.

Mai mult decât atât, tot ea a mai povestit că acesta avea nevoie de niște bani, motiv pentru care i-a mințit pe cei doi că deține numeroase aparatamente pe care le are în vânzare.

Cine este cel care a lăsat-o pe artistă fără casă și bani

Ei bine, în urma mai multor discuții, vedeta a plătit avansul și s-a ales cu o gaură în buzunar în valoare de de euro, asta căci locuința nu exista, totul fiind doar o simpl păcăleală.

Acum, artista noastră l-a dat în judecată pe cel care a păcălit-o și așteaptă acum să vadă ce se va întâmpla.

CITEȘTE ȘI: Georgiana Lobonț și soțul ei, nași de botez. Imagini de la eveniment: „Îi dorim tot ce le dorim copiilor noștri” / FOTO

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191