Cod roșu în lupta pentru evitarea retrogradării!

Cod roșu în lupta pentru evitarea retrogradării!

Federația Română de Baschet a anunțat la mijlocul acestei săptămâni, în cadrul ședinței de Consiliu Director, mai multe schimbări la nivelul primei ligi. Se va dubla numărul echipelor care retrogradează, patru sezonul următor față de două câte au fost campionatul trecut. Începând cu ediția următoare atât la masculin cât și la feminin se va juca în permanență cu cel puțin doi jucători români în teren. Conform unitedhoops.ro viitorul sezon regulat al Ligii Naționale va cuprinde două faze. Alcătuirea grupelor din prima fază se face pe baza clasamentului din Liga Națională – ediția 2022/23 și este următoarea:

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Grupa A – U-BT Cluj-Napoca, Rapid București, CSO Voluntari, SCM Timișoara, Dinamo București, CSM Târgu Jiu, CSM Galați, Laguna București, Corona Brașov.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Grupa B – CSM CSU Oradea, BC CSU Sibiu, SCM U Craiova, FC Argeș Pitești, CSM Constanța, CSM Târgu Mureș, CSM Petrolul Ploiești, CSM Focșani, CS Vâlcea 1924.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Primele cinci clasate în cele două grupe avansează în TOP 10 și continuă lupta pentru calificarea în playoff cu precizarea că rezultatele înregistrate împotriva echipelor calificate din propria grupă se mențin în faza a 2-a. Echipele clasate pe locurile 1-8 la încheierea TOP 10 avansează în playoff. Aici se va juca în același sistem cu serii pe sistemul cel mai bun din cinci partide în sferturi și semifinale, respectiv cel mai bun din șapte meciuri în finală. Tragerea la sorți pentru Cupa României se va desfășura la finele acestei luni, la Pitești. O altă modificare constă în mărirea taxelor pentru jucătorii străini. Astfel, se va ajunge la plata unei taxe de 4000 euro pentru al 6-lea și al 7-lea jucător străin din lot. Sursa:unitedhoops.ro

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191