După multe insistențe, primarul Volosevici i-a convins pe consilierii PNL să voteze menținerea aceluiaşi tarif pentru gigacalorie

După multe insistențe, primarul Volosevici i-a convins pe consilierii PNL să voteze menținerea aceluiaşi tarif pentru gigacalorie

Dupa o sedinta aprinsa, in care primarul Ploiestiului a dus lupte de convingere cu cei care, si de aceasta data, venisera hotarati sa ii blocheze proiectul, a fost aprobata mentinerea tarfiului gigacaloriei la aceeasi valoare.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Consilierii PNL au acceptat, intr-un final, sa sustina hotararea privind pastrarea tarifului de 186,97 lei/Gcal si pentru sezonul rece urmator, insa decizia a venit dupa zeci de explicatii si insistente ale edilului.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Proiectul, care i-a apartinut lui Volosevici, va fi precedat de alocarea, in luna august, a fondurilor pentru subventie, aferente lunilor urmatoare.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

„Prețul Gcal, în municipiul Ploiești, va fi 186,97 lei, fără TVA, începând cu 15 iulie 2023.

Propunerea primarului Andrei Liviu Volosevici, de păstrare a prețului Gcal pentru populație la prețul de 186,97 lei fără TVA, a fost aprobată de Consiliul Local al municipiului Ploiești.
În luna august se vor aloca banii pentru subvenție și pentru lunile următoare. Perioada de acordare a subvenției a fost stabilită între 15.07.2023 – 31.08.2023.”, a anuntat Primaria Ploiesti.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191