Dialog savuros între Tzancă Uraganu și Alina Marymar :“Tu cumva mă minți, unde ești?” Răspunsul neașteptat al manelistului / FOTO

Dialog savuros între Tzancă Uraganu și Alina Marymar :“Tu cumva mă minți, unde ești?” Răspunsul neașteptat al manelistului / FOTO

Tzancă Uraganu și Alina Marymar formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz, iar relația lor merge din ce în ce mai bine, mai ales după ce au devenit părinți. Cei doi sunt transparenți cu tot ce se întâmplă în viața lor. Manelistul și-a surprins fanii cu un dialog savuros între el și Alina Marymar, când aceasta l-a luat la întrebări.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Cei doi au o relație din ce în ce mai frumoasă și au devenit o familie după ce fetița lor s-a născut. Însă, Tzancă Uraganu și Alina Marymar nu sunt feriți de momentele de gelozie, specifice fiecărui cuplu.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Deși în ultima vreme au împărtășit doar momente frumoase din viața lor, manelistul nu a păstrat discuția secretă. Iată ce i-a răspuns iubitei lui, când aceasta l-a întrebat daca o minte.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Dialog savuros între Tzancă Uraganu și Alina Marymar

Tzancă Uraganu este un bărbat cu ”lipici” la femei, mai ales când își face apariția la evenimente. Însă, manelistul este îndrăgostit iremedabil de Alina Marymar, care i-a dpruit de curând o fetiță. Deși o iubește și o face fericită cu fiecare ocazie, manelistul nu ezită să îi pună pe jar răbdarea. Acest lucru s-a întâmplat și de această dată, când ea l-a întrebat cu cine este.

Alina Marymar l-a întrebat dacă o minte în legătură cu locul în care se află și i-a spus să îi trimită o poză ca să se asigure. Ei bine, Tzancă Uraganu a fost mai sincer decât s-ar fi așteptat și i-a trimis o fotografie cu el și o fată, spunându-i că este cu o gagică.

Manelistul i-a făcut o surpriză iubitei lui

Alina Marymar este o femeie norocoasă, iar acest lucru se observă după cadourile pe care le primește din partea lui Tzancă Uraganu. Manelistul a demonstrat de multe ori că își iubește partenera și își dorește să aibă mereu zâmbetul pe buze.

De această dată, Alina Marymar a primit o cutie plină cu flori din partea lui. La rândul ei, iubita manelistului nu uită să îl facă să se simtă special și îi cumpără o mulțime de cadouri, pentru care scoate din buzunar sume considerabile.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191