Budescu a cerut rezilierea contractului!

Budescu a cerut rezilierea contractului!

Costică Budescu s-a supărat ieri după ce a fost schimbat în repriza a doua a partidei Petrolul-Voluntari, 0-2, iar astăzi a cerut rezilierea contractului cu gruparea ploieșteană. Într-o intervenție telefonică la Digi Sport fotbalistul a declarat că azi a avut o discuție cu antrenorul Florin Pîrvu în care l-a anunțat că pleacă de la echipă, dar fără să se certe cu acesta deoerece nu vrea să aibă conflicte cu nimeni. Budescu a mai spus că a venit la Petrolul pentru suporteri de care îi pare rău, nu pentru salariul de 6000 de euro.

În aceași intervenție Budescu a mai declarat că în această săptămână vrea să stea mai mult cu cei mici deoarece nu prea a avut vacanță, iar de săptămâna viitoare se va gândi la un nou contract pentru că vrea să mai joace fotbal câțiva ani. Cu Budescu în echipă Petrolul a jucat fotbal doar o repriză. Una în care marile ocazii i-au aparținut căpitanului Vali Țicu. După pauză, jocul petroliștilor a slăbit mult, în minutul 75 fundașul Garutti a fost eliminat și la două minute distanță defensiva petrolistă a cedat. Boboc a deschis scorul trimițând balonul în plasă din apropierea liniei porții. Apărarea Petrolului a mai picat o dată din cauza gafei portarului Zima care i-a dat o pasă de gol lui Nemec acesta lobându-l pe portarul gafeur.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Petrolul rămâne fără victorie după trei etape și runda viitoare rămâne tot pe ,,Ilie Oană” deoarece vine campioana, Farul Constanța. După meci, antrenorul Florin Pîrvu, contestat de o parte a fanilor care i-au cerut demisia, a spus că dacă jucătorii marcau în prima repriză soarta partidei era alta. Fundașul Garutti a spus că nu merita al doilea galben deoarece a lovit mingea prima dată.

Guilherme Garutti:’’Sunt dezamăgit că am pierdut. Nu meritam eliminarea deoarece am dat în minge prima dată și, după, normal că a fost contact. A fost un joc controlat de noi, cu multe ocazii în prima repriză, în repriza a doua am fost așa și așa. Din păcate, după cartonașul roșu am luat gol. Îmi pare rău, dar nu mai avem ce face. E un moemnt dificil pentru noi, dar trebuie să privim înainte și la meciul cu Farul vrem să câștigăm.”

Florin Pîrvu:’’Îmi reproșez acest eșec, este vina mea și nu m-am ascuns niciodată de acest lucru. Cunosc foarte bine ce înseamnă Petrolul, cum sunt suporterii. E clar că nu este răbdare, se dorește mult și e clar că atunci când nu sunt rezultate situația devine grea. Le mulțumesc pentru încredere celor de la Peluza Latină, vom vedea ce va fi. Rezultatele ne țin pe noi, antrenorii, e clar acest aspect. Eu sper ca băieții să nu pice psihic, e început de campionat. Am arătat că putem oferi un fotbal bun, nu cer răbdare nimănui pentru că sigur nu o să mi se ofere așa ceva. Sunt un luptător și merg înainte.” Sursa foto:Răzvan Păsărică (www.sportpictures.eu).

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191