Juniorii deschid „Primvs derby” la seniori!

Juniorii deschid „Primvs derby” la seniori!

„Primvs derby” Rapid-Petrolul va fi deschis de juniorii celor două cluburi. Conform fcpetrolul.ro, pe lângă meciul echipelor de seniori, tot duminică mai sunt programate și confruntările directe din Liga de Tineret și Liga Elitelor „U17”! Astfel că se ajunge în situația ca Rapidul și Petrolul să se înfrunte de trei ori în ultima zi a acestei săptămâni!

Etapa a cincea din Superliga propune, duminică, duelul mult așteptat. „Primvs derby” se va disputa, pentru prima dată, pe noul „Giulești”, de la ora 21.30, dar va fi prefațat de alte două întâlniri în care se vor afla, față în față, reprezentantele celor două cluburi. Astfel, la finalul acestei săptămâni pornesc la drum și competițiile rezervate juniorilor.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Petrolul și Rapid se vor întâlni, în prima rundă, atât în Liga de Tineret, cât și în Liga Elitelor „U17”. Ambele confruntări se vor disputa, tot dumincă, pe arena „Conpet” din Strejnic, de la orele 12.00 (Liga de Tineret) și 14.00 („U17”). Tot în weekend vor susține primele jocuri oficiale din acest sezon și echipele de juniori „U16” și „U15”, participante în Liga Elitelor la categoriile de vârstă respective. Cele două formații se vor deplasa la Miercurea Ciuc, pentru întâlnirile cu reprezentantele clubului AFK Csikszereda, programate să se dispute sâmbătă, de la orele 12.00 și 14.00. Sursa:fcpetrolul.ro

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191