Cantonamentul s-a încheiat, omogenizarea continuă

Cantonamentul s-a încheiat, omogenizarea continuă

Cantonamentul s-a încheiat pentru echipa de handbal feminin Activ Prahova Ploiești, dar omogenizarea lotului continuă. Asta pentru că sunt numai puțin de 10 handbaliste noi care trebuie îmbinate cu cele ‘’vechi”. Acest proces este de durată și în acest sens staff-ul tehnic și jucătoarele trebuie să coopereze cât mai bine pentru ca treaba să meargă “ca unsă” începând cu luna septembrie atunci când va porni la drum un nou sezon în liga secundă.

Handbalistele Activului au avut parte de un stagiu de pregătire la Bistrița acolo unde antrenamentele tehnico-tactice au fost combinate cu munca în sala de forță și cu meciurile de pregătire. Fetele antrenate de Dragoș Dobrescu, Robert Comendant, Alina Dumitru și Dragoș Vasile au avut parte de trei meciuri test, desfășurate în sala veche a Bistriței. Au fost două jocuri cu U Cluj și unul cu CSM Galați, una dintre contracandidatele echipei prahovene la promovarea în Liga Florilor. Primele două dispute au fost adjudecate de handbalistele Clujului, iar cea de-a treia s-a încheiat la egalitate.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Pe lîngă programul dens și diferit, incluzând aici și un team-building la Colibița, Mara Arvatu și colegele ei au avut parte și de o vizionare deosebită. Întreg lotul a mers la noua și superba sală a orașului, “Terra Plast Arena” acolo unde s-a disputat un turneu internațional amical. Toată lumea a urmărit la lucru echipe precum Gloria Bistrița, Gloria Buzău, Besancon și Debrecen! Lotul Activului își dorește ca la un moment dat să ajungă la acel nivel, însă până atunci mai este de muncit. Este de părere atât principalul Dobrescu cât și cea mai experimentată handbalistă a echipei, interul Tămaș.

Larisa Tămaș-Capră:’’A fost o perioada grea. Orice cantonament este greu, dar este normal avand in vedere perioada de pregatire. Am incercat cat am putut sa omogenizam jocul, relatiile de joc si trebuie sa ne pregatim in continuare. Cat de cat am inceput sa ne omogenizam intre noi, dar procesul este greu, de durata astfel ca mai avem mult de muncit.”

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Dragoș Dobrescu:’’A fost un cantonament de pregatire reusit avand in vedere ca am beneficiat de toate conditiile. Din punct de vedere tehnic s-a muncit mult, am avut si trei meciuri. In cele trei jocuri am incercat sa caut cat mai multe formule de joc, sa-mi fac o idee si despre jucatoarele care au venit. Este clar ca nu am scapat de munca, trebuie sa muncim in continuare sa ne omogenizam, sunt multe lucruri de pus la punct si cred ca ne-am intors la Ploiesti cu cateva lucruri puse la punct si, foarte important, fara jucatoare accidentate!”

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191