A prins loc în echipa ideală a Campionatului European

A prins loc în echipa ideală a Campionatului European

Baschetbalistul Codruț Dinu, de la CSM Petrolul Ploiești, a prins echipa ideală a Campionatului European U16 – Divizia B. Conform baschet.ro, Codruț a fost cel mai bun marcator al competiției după ce a terminat Europeanul cu medii de 19.1 puncte, 6.1 recuperări, 4.7 pase decisive și 2.4 intercepții. Fundașul a înscris în trei jocuri peste 28 de puncte la această competiție, împotriva Israelului, Ungariei și Georgiei. În meciul pentru medaliile de bronz a fost înregistrat recordul său personal de puncte în competiție: 31.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

După parcursul excelent din grupă – 4 meciuri, 4 victorii, „tricolorii” au trecut în „sferturi” de Ungaria, scor 83-73 după prelungiri, Codruţ fiind MVP-ul echipei noastre cu 28 de puncte, 16 recuperări şi 5 pase decisive pentru un indice al eficienţei de „+35”! A fost ultimul succes al românilor în sala din Pitești, pentru că, în semifinale, au cedat în faţa Bulgariei cu 67-56, iar în meciul pentru medaliile de bronz au cedat la limită, 68-70, în faţa Georgiei. Codruţ a fost din nou cel mai bun om al „tricolorilor” (31 puncte, 2 recuperări, 3 pase decisive şi „+19” la eficienţă).

Dinu a fost cel mai bun jucător al „tricolorilor” la capitolele puncte/meci, pase decisive/meci şi eficienţă (medie de 16.6). Medalia de aur a competiției a fost obținută de naționala Croației, după finala câștigată cu Bulgaria cu scorul de 85-67. La finalul meciului au fost acordate și premiile individuale pentru această competiție.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191