Mama lui Meliss, tânăra ucisă în Grădina Botanică, și-a cerut iertare de la fiica ei. Ce regretă cel mai mult: „Te-am învățat că oamenii sunt buni…”

Mama lui Meliss, tânăra ucisă în Grădina Botanică, și-a cerut iertare de la fiica ei. Ce regretă cel mai mult: „Te-am învățat că oamenii sunt buni…”

Mama lui Meliss nu își mai găsește liniștea la aproape două luni de la atacul care a avut loc la Grădina Botanică. Fiica ei în vârstă de 14 ani s-a stins din viață, după ce a fost înjunghiată de un adolescent De 17 ani. Mama lui Meliss a transmis un mesaj dureros pe rețelele de socializare. Iată ce regretă cel mai mult!

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Crima care a avut loc la Grădina Botanică din Craiova a șocat pe toată lumea, după ce un adolescent în vârstă de 17 ani a înjunghiat-o mortal pe Meliss, dar și pe un alt tânăr de 19, care a stat în comă câteva zile.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Mama lui Meliss, mesaj dureros pentru fiica ei decedată

Mama lui Meliss este distrusă de durere, iar la aproape două luni de când fiica ei s-a stins din viață a transmis un mesaj emoționant pe rețelele de socializare în care îi cere iertare. Mama tinerei își aduce aminte de toate momentele în care Meliss îi ajuta pe cei din jur și se comporta frumos cu toată lumea.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

”Iartă-mă, copilul meu, ca nu te-am învățat că afară poate fi ca-n jungla, iar oamenii atacă asemeni unor animale de pradă! Iartă-mă, Melu, că nu te-am învațat că poți fi atacată în plina zi, chiar dacă fiara nu caută hrana! Iartă-mă că nu te-am învătat să porți și să folosești arme de aparare. Aveai impresia falsa ca esti mereu în siguranță. Până și eu aveam încredere că așa este.

Te-am învățat însă că oamenii sunt buni. Că trebuie sa te comporți frumos. Că dacă cineva este supărat să-l lași în pace că are problemele lui. Iar tu veneai fericită și împlinită că ai ajutat o femeie în vârstă să traverseze strada, că ai cumparat de la o bătrânică flori de câmp și ai luat 2 buchete ca sa-i umpli sufletul de bucurie, că ai ajutat o femeie neputincioasa să urce în tramvai. Ai ascultat oamenii la nevoie fără să-i condamni, fără să le faci observație și le spuneai numai cuvinte bune.

Iar te-ai apărat cu mainile goale și ai reusit să fugi ca să chemi ajutoare. Ai mers pe picioare în fata unor martore care nu au facut decat să te priveasca cum te clatini, plină de sânge și incercai sa explici la telefon cu gura crapata calvarul prin care treci.

Ai căzut, singură fiind, pe cimentul acela fierbinte, în plina zi, cu rănile adânci, ca un animal sacrificat. Fără o arma, fără o mângaiere! Mereu ai fost o curajoasa, iubita mea! Acum esti un EROU pe pământ și un INGER bland in Rai! Te iubesc, copilul meu drag!”, a scris mama lui Meliss pe rețelele de socializare.

Meliss trebuia să-și sărbătorească ziua de naștere

În urmă cu o săptămână, Meliss trebuia să-i sărbătorească ziua de naștere și să împlinească vârsta de 15 ani. Mama tinerei și-a exprimat regretul pe rețelele de socializare.

”Viața fără tine e grea și pustie,

Atât de tânără și bună,

Te-ai îndreptat spre mântuire.

Draga mea copilă,

Acum, în miez de noapte,

Noi «La mulți ani» îți cântăm,

La piept te strângem,

Ochii, fruntea, obrajii și mâinile

Cu multă iubire ți le sărutăm.’‘, sunt o parte din versurile scrise de mama lui Meliss.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191