Cine sunt cei doi soți morți în accidentul rutier din Grecia. Roland și Alina locuiau în Cluj / FOTO

Cine sunt cei doi soți morți în accidentul rutier din Grecia. Roland și Alina locuiau în Cluj / FOTO

Doi soți au murit într-un accident rutier cumplit în Grecia, pe autostrada Salonic – Serres, după ce mașina în care se aflau a intrat în coliziune cu un TIR. La câteva ore distanță de la tragedia au apărut noi informații despre cine sunt cei doi soți. Se pare că Roland și Alina locuiau într-o comună din județul Cluj.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

O tragedie de proporții s-a produs, miercuri, în Grecia, când doi soți au murit pe autostrada Salonic – Serres, într-un accident rutier foarte grav. Mașina în care se aflau a fost distrusă, după ce a intrat în coliziune cu un TIR, condus de un șofer bulgar. Pe cei doi i-a chemat Roland și Alina și au doi copii, care în aceste momente se află în spital.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Cine sunt cei doi soți morți în accidentul din Grecia

La câteva ore după ce s-a produs tragedia au apărut noi detalii în cazul românilor morți în Grecia. Conform , pe cei doi îi cheamă Roland și Alina Schmidt și locuiau în comuna Florești, din județul Cluj. Cei doi au plecat în concediu în Grecia și se întorceau acasă, alături de cei doi copii ai lor, în vârstă de 7 și 10 ani.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Roland Schmidt provenea din Sighetu Marmației, iar Alina provenea și ea din același județ, însă dintr-o altă localitate. Cei doi locuiau în prezent în Florești. Șoferul bulgar de la volanul TIR-ului a fost reținut de autorități, iar copiii lor se află, în continuare, internați în spitalul din Salonic. Conform sursei citate, rudele lor au pornit deja înspre Grecia pentru a aduce trupurile neînsuflețite înapoi acasă, în România.

O tânără a murit în Vrancea

O adolescentă în vârstă de 15 ani a murit în localitatea Bordești, din județul Vrancea. Tragedia s-a produs după ce s-a urcat în mașină cu un tânăr de 21 ani, iar autoturismul a ieșit de pe șosea și s-a răsturnat. În mașină se mai afla și o tânără în vârstă de 18 ani, care a supraviețuit în urma accidentului îngrozitor. Numele adolescentei moarte este Morena și s-a stins pe patul de spital.

”În cursul nopții trecute, la ora 03:47, polițiștii Serviciului Rutier au fost sesizați prin apel 112, cu privire la faptul că, pe DN 2N, în afara comunei Bordești, un autoturism condus de un bărbat de 21 ani, a părăsit partea carosabilă și s-a răsturnat.

Ca urmare a accidentului a rezultat vătămarea corporală ușoară a unei pasagere de 18 ani și vătămarea corporală gravă a unei pasagere de 15 ani. Victimele au fost transportate la spital, iar conducătorul auto nu se afla sub influența alcoolului. Din nefericire, ulterior, victima în vârstă de 15 ani a decedat la spital”, a transmis IPJ Vrancea.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191