Fiul de culoare al lui Albert de Monaco a rupt tăcerea! A vorbit în premieră despre relația cu tatăl său: „Sunt transparent și sincer cu voi”

Fiul de culoare al lui Albert de Monaco a rupt tăcerea! A vorbit în premieră despre relația cu tatăl său: „Sunt transparent și sincer cu voi”

Alexandre Grimaldi, fiul pe care Albert de Monaco îl are cu însoțitoarea de bord Nicole Coste a vorbit despre relația pe care o are cu tatăl său, dar și cu frații săi, Jacques și Gabriella.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Prințul de Monaco și Nicole Coste s-au cunoscut în anul 1997, în perioada în care ea era însoțitoare de zbor la Air France, în zborul care se îndrepta către Coasta de Azur. Albert de Monaco a fost fascinat de frumusețea ei, astfel că i-a cerut numărul de telefon și s-a înfiripat povestea de dragoste din care a rezultat Alexandre Grimaldi, născut pe data de 24 august 2023.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Cum se înțelege Alexandre Grimaldi cu tatăl său, Prințul Albert al II-lea de Monaco 

Albert de Monaco și-a recunoscut fiul doi ani mai târziu de la naștere, pe 6 iulie 2005, în urma unui test de paternitate. Anul trecut, tânărul a adoptat numele tatălui său de familie ca fiind unicul său nume.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

„Pe tatăl meu îl cheamă Grimaldi, așa că este logic ca eu să îi port numele.” În interviul acordat revistei Point de vue, Alexandre a mărturisit cât de important este acest aspect în viața lui: „Un lucru este sigur: astăzi sunt un om fericit. Sunt transparent și sincer cu voi”.

Alexandre Grimaldi: „Eu am fost recunoscut de bunăvoie”

Tânărul nu se consideră un copil „ilegitim”, întrucât în perioada în care a venit pe lume, niciunul dintre părinții săi nu era căsătorit.

„Nu sunt „ilegitim”, pentru că atunci când m-am născut, niciunul dintre părinții mei nu era implicat într-o altă căsătorie și nu au comis adulter. Este insultător să folosești acest cuvânt”, a mai spus el.

„Din punct de vedere cultural, iei numele tatălui tău atunci când ești recunoscut de la naștere. Eu am fost recunoscut de bunăvoie când eram bebeluș, și nu de către un judecător sau de către presă, care l-a forțat să o facă!”, a continuat cel de-al doilea fiu al lui Albert de Monaco. 

Alexandre Grimaldi, adevărul despre relația cu sora lui, Jazmin Grace

Tânărul a mărturisit că nu se înțelege bine doar cu părintele său, ci și cu restul fraților, însă cu sora sa, Jazmin, are o relație mult mai apropiată. 

„Este sora mea mai mare și o iubesc, la fel cum îi iubesc pe cei doi frați mai mari din partea mamei mele. Cu toții ne înțelegem foarte bine, iar Jazmin este, de asemenea, foarte apropiată de unul dintre cei doi frați ai mei, cu care împarte și ea aceeași dată de naștere. Avem o relație bună, în ciuda faptului că locuim în țări diferite.”, a mai spus Alexandre. 

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191