Cine este şoferul care a omorât doi tineri la ieşirea din 2 Mai. Consumase cocaină, amfetamină și metamfetamină

Cine este şoferul care a omorât doi tineri la ieşirea din 2 Mai. Consumase cocaină, amfetamină și metamfetamină

Tragedie în această sâmbătă pe drumul spre Vama Veche. Un şofer drogat a spulberat cu maşina un grup de opt tineri. O fată de 20 de ani și un băiat de 21 de ani au murit pe loc, iar alţi trei tineri, cu vârste de 19 şi 20 de ani, au ajuns la spital.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

După ce a provocat accidentul, şoferul a fugit, însă a fost depistat la scurt timp de oamenii legii n staţiunea Vama Veche. În prezent, tânărul de 19 ani se află în custodia poliţiei. Individul a fost testat cu aparatul drugtest, rezultatul fiind pozitiv pentru cocaină, amfetamină şi metamfetamină.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

”La data de 19 august , în jurul orei , poliţişti din cadrul Serviciului Rutier au fost sesizaţi cu privire la faptul că pe 39, în apropierea localităţii Vama Veche, a avut loc un accident rutier. Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au constatat că un tânăr, de 19 ani, ar fi condus un autoturism pe 39 şi ar fi intrat într-un grup de pietoni, care se deplasa pe partea carosabilă.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

În urma accidentului rutier, au decedat la faţa locului o tânără, de 20 de ani şi un tânăr, de 21 de ani. De asemenea, au mai fost răniţi doi tineri, de 19 ani, respectiv 20 de ani şi o tânără, de 20 de ani”, a transmis IPJ Constanţa.

”Bărbatul a fost testat cu aparatul drugtest, rezultatul fiind pozitiv pentru cocaină, amfetamină şi metamfetamină. De asemenea, conducătorul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. În cauză, a fost întocmit un dosar de cercetare penală, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului şi conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe”, anunţă poliţiştii.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191