Ce cuplu a fost eliminat de la Insula Iubirii. Ispitele feminine au fost cele care au votat: „El nu s-a așteptat” / VIDEO

Ce cuplu a fost eliminat de la Insula Iubirii. Ispitele feminine au fost cele care au votat: „El nu s-a așteptat” / VIDEO

În ediția din această seară de la Insula Iubirii, sezonul 7, Radu Vâlcan a venit pe insula băieților și a anunțat ce cuplu părăsește competiția. Ispitele feminine au votat la bonfire concurentul care ar trebui să plece acasă. Iată cum a reacționat acesta!

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Testul relației s-a terminat mai devreme pentru un singur cuplu de la Insula Iubirii. Ispitele feminine au votat concurentul care ar trebui să plece acasă. Iulian Clonț a fost cel care și-a exprimat dorința de a pleca acasă, însă decizia fetelor a fost alta.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Ce cuplu a fost eliminat de la Insula Iubirii

Cuplul care a plecat acasă de la Insula Iubirii, sezonul 7, este format din Marius Budin și Ana Maria Măriuță. Concurentul nu se aștepta la o asemenea veste, iar reacția lui a fost una neașteptată.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Deși camerele de supraveghere au surprins o tristețe pe fața lui Marius Budin atunci când Radu Vâlcan i-a spus că este eliminat, concurentul a susținut că este foarte fericit și susține că acum Ana Maria a câștigat mai multă încredere în el.

”M-am simțit oribil când am văzut fața aia, el nu se aștepta, a fost chiar supărat. I-am simțit supărarea.”, a mai adăugat Daria Cuflic.

Momentul emoționant dintre Ana Maria și Marius

Marius Budin a fost cel care a mers în cameră și și-a făcut bagajul, iar mai apoi concurentul s-a îndreptat către insula fetelor, acolo unde s-a întâlnit cu partenera lui Ana Maria. Tânăra a sărit direct în brațele iubitului ei atunci când l-a văzut, iar cei doi au avut parte de un moment tandru și s-au sărutat, chiar în văzul tuturor

Marius Budin nu a scăpat de curiozitățile fetelor, astfel că Bianca Giurcă a fost cea care i-a pus câteva întrebări concurentului despre iubitul ei, Marius Moise.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191