Loredana Chivu, în lacrimi, după ce s-a trezit cu executorii la ușă. Primele declarații ale blondinei: „M-am săturat să trăiesc în teroare” / VIDEO

Loredana Chivu, în lacrimi, după ce s-a trezit cu executorii la ușă. Primele declarații ale blondinei: „M-am săturat să trăiesc în teroare” / VIDEO

Loredana Chivu a trecut prin momente de panică, după ce s-a trezit cu executorii la ușă. Blondina spune că nu mai are liniște de când s-a despărțit de fostul iubit, cel care ar fi „responsabil” pentru problemele vedetei din ultima perioadă.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

După ce, în urmă cu câteva zile, Loredana Chivu îl acuza pe fostul iubit că a dat buzna peste mama ei cu polițiștii pentru a recupera o parte din lucrurile dăruite, blondina s-a trezit cu executorul la ușă, pe motiv că bărbatul trebuie să își primească darurile oferite în timpul relației.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Primele declarații ale Loredanei Chivu, după ce s-a trezit cu executorul la ușă

Loredana Chivu și-a putut stăpâni cu greu lacrimile, mărturisind că trăiește un coșmar de când s-a despărțit de fostul iubit. Vedeta spune că îi este teamă să stea în casă, având în vedere că ușa de la intrare i-a fost spartă și se simte în pericol.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

„M-am trezit cu acești oameni la mine la ușă. Au spart ușa, de fapt, au intrat cu forța, spunând că trebuie să îmi ia mai multe obiecte din casă, mai multe însemnând toate dacă se poate (…) S-au ridicat bunuri cam în valoarea asta de la mama de acasă, două televizoare, niște geci de blană, niște ursuleți. Sunt sătulă de el, m-am săturat să trăiesc în teroare și în tot ceea ce îmi face doar pentru răzbunarea lui doar pentru că el m-a bătut, el m-a amenințat cu moartea”, a mărturisit Loredana Chivu, la Antena Stars.

Vedeta, convinsă că fostul iubit face totul pentru a se răzbuna

Loredan Chivu continuă cu acuzațiile la adresa fostului iubit, spunând că bărbatul o amenință cu moartea și în prezent. Vedeta crede că bărbatul face totul pentru a se răzbuna și este convinsă că nu se va opri aici.

„El a creat toate situațiile astea și tot el se răzbună. Am aflat și eu ulterior, după ce mi s-a întâmplat în Columbia, am aflat ce caracter are această tentativă de bărbat, pentru că el nu e bărbat. Mi-e pur și simplu rușine de tot ceea ce trăiesc și de tot ceea ce mi se întâmplă și simt că mă sufoc și nu știu cum să dau înainte”, a mai spus Loredana Chivu, la Antena Stars.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191