Cum a fost sărbătorită Maria Ciobanu la împlinirea vârstei de 86 de ani. Ce surpriză i-a făcut familia sa. Ionuț Dolănescu a postat imagini rare / VIDEO

Cum a fost sărbătorită Maria Ciobanu la împlinirea vârstei de 86 de ani. Ce surpriză i-a făcut familia sa. Ionuț Dolănescu a postat imagini rare / VIDEO

Maria Ciobanu a împlinit frumoasa vârstă de 86 de ani și a petrecut alături de familia sa. Aceștia au venit în Los Angeles, SUA pentru a fi alături de interpretă și a-i organiza o petrecere pe cinste.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Maria Ciobanu a împlinit 86 de ani și-a sărbătorit alături de familia ei, în Los Angeles, Statele Unite ale Americii. Pe rețelele de socializare, Ionuț Dolănescu a postat un videoclip de la aniversarea mamei sale.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Maria Ciobanu și-a sărbătorit ziua de naștere în SUA

Maria Ciobanu este una dintre cele mai apreciate cântărețe de muzică populară din România. Aceasta a împlinit 86 de ani, iar la aniversare familia i-a fost alături în Los Angeles, fiindcă nu poate călători în România. Evenimentul a fost unul intim, organizat într-un restaurant, iar toată familia pare că s-a simțit foarte bine.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Ionuț Dolănescu a postat un videoclip pe pagina sa de Facebook unde Maria Ciobanu este în prim-plan. Interpretei de muzică populară i se cântă „La mulți ani” de toată familia, iar în fața ei se află un tort frumos decorat, având cifrele corespunzătoare pe el. Fiul artistei a postat și un mesaj de mulțumire pentru urările făcute de fani.

Maria Ciobanu nu se poate întoarce în România

Maria Ciobanu și-a sărbătorit ziua de naștere în Statele Unite ale Americii alături de familia sa. Cântăreața de muzică populară a plecat în Los Angeles în urmă cu ceva timp pentru a locui alături de soțul ei.

Ionuț Dolănescu a declarat pentru Antena Stars că Mircea Cîmpeanu se confruntă cu probleme de sănătate, astfel că artista nu poate călători în România, fiind alături de partenerul ei de viață. Cu toate că au fost aceste probleme, membri familiei sale nu au lăsat-o singură și au venit în Statele Unite ale Americii pentru a o sărbători.

CITEȘTE ȘI:Povestea tulburătoare de viață a lui Ion Dolănescu. Celebrul cântăreț ar fi împlinit astăzi 79 de ani

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191