Era sigur că va fi demon și înger!

Era sigur că va fi demon și înger!

Căpitanul naționalei de fotbal a României, Nicolae Stanciu, a declarat după succesul, 2-0, cu Kosovo că era sigur că va marca golul victoriei, dar și că penalti-ul ratat îl pune într-o situație negativă la echipa națională:’’ „Din păcate aici, la echipa naţională, nu am un istoric bun la penalty-uri. Dar eram sigur că voi marca golul victoriei şi că nu se va mai întâmpla ca atunci când am ratat cu Muntenegru, în campania pentru Mondial. Acum, vom vedea ce va decide selecţionerul cine să fie primul executant”, a declarat Stanciu.

Decar-ul naționalei a mai declarat că întreruperea provocată de mesajele cu tentă politică ale suporterilor români i-a scos un pic din ritm pe jucători, dar se bucură totuşi că jocul s-a reluat pe teren şi s-a încheiat cu o victorie:”Pauza s-a tot prelungit, s-a tot prelungit, dar ne bucurăm că am reuşit să continuăm meciul pe teren cum era normal şi acum ne bucurăm pentru cele 3 puncte. Ne-a scos un pic din ritm acea întrerupere, atât pe noi, cât şi pe ei. Dar era important să fim calmi, pentru că văzusem ce presiuni au făcut ei pe arbitru ca să oprească meciul. Iar aceste lucruri te înfierbântă. Când m-am dus la suporteri le-am spus ce ne transmisese arbitrul, că dacă acel banner nu va fi scos din stadion se va opri meciul definitiv. Fanii mi-au spus că iniţial au fost provocaţi de portarul adversarilor”, a mai afirmat Stanciu la DigiSport.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Și pentru selecționerul Edward Iordănescu a fost o provocare cu acele 40 de minute de întrerupere ale partidei. Iordănescu jr. a declarat că nu s-a mai întâlnit cu o asemenea situație și că a fost greu de gestionat:’’ Băieţii tot întrebau când se joacă, nu e uşor să gestionez momentele acestea. În plus, nu ştiam care sunt paşii, dacă ne anunţă direct ca să ştim cum gestionăm reactivarea lor, trăirile au fost maxime. Dar apoi au reuşit să se conecteze aşa cum am discutat. Nu a fost uşor şi chiar dacă nu ne fac cinste momentele astea. Eu nu pot să pun la zid nişte oameni care au fost alături de echipa naţională în multe deplasări. Dar pot să îi rog chiar să înţeleagă că doar braţ la braţ putem să mergem la acest european şi dacă nu vom avea publicul în tribune şi vom ajunge să jucăm prin alte părţi, va fi foarte greu’’, a declarat antrenorul la conferința de presă.

La aceași conferință Iordănescu a mai spus că este convins de faptul că echipa se poate califica dar va trece prin multă suferință:’’Eu cred în destinul pe care ni-l facem toţi, cred în Dumnezeu, pentru că sunt un om credincios şi cred în muncă, restul nu pot controla. Anticipez o calificare, pentru că eu asta am promis când am preluat mandatul. Dacă nu, îmi predau mandatul şi merg pe drumul meu. Am promis o calificare, dar nu am promis că va fi uşoară. Dacă vom ajunge să jucăm faţă în faţă cu Israel, va fi o provocare mare, dar trebuie să ne pregătim pentru ea şi ne-o asumăm”.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

În celelalte meciuri din grupă, Elveţia a învins,3-0, Andorra, iar Israelul a învins Belarus cu 1-0. România este neînvinsă în această campanie, cu trei victorii şi trei egaluri, având 12 puncte, după Elveţia, 14 puncte, dar înaintea celorlalte echipe, Israel, 11 puncte, Belarus, 4 puncte, Kosovo, 4 puncte, Andorra, 2 puncte. Luna viitoare, România va juca în deplasare cu Belarus (12 octombrie) şi acasă cu Andorra (15 octombrie). Sursa foto:facebook/echipa nationala de fotbal a romaniei

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191