A revenit pe același loc după 44 de ani!

A revenit pe același loc după 44 de ani!

Naționala masculină a României și-a încheiat parcursul la Campionatul European. Odată cu disputarea ultimelor meciuri din sferturile de finală, am aflat și pe ce loc au terminat voleibaliștii tricolori. Astfel, România a încheiat Euro 2023 pe locul 7, poziție care arată evoluția de calitate a naționalei la turneul final. În istoria echipei naționale, din 1979, când am terminat tot pe 7, nu am mai încheiat atât de sus un turneu final! Cu precizarea că atunci participau 12 echipe, acum sunt 24!

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

România a reușit patru victorii la ediția actuală: 3-2 cu Turcia, 3-1 cu Franța, 3-1 cu Grecia și 3-2 cu Croația. Am pierdut trei dispute: 0-3 cu Portugalia, 2-3 cu Israel și 1-3 cu Franța. România a reușit să învingă în grupă Franța, campioana olimpică, fiind prima echipă românească masculină care reușește să depășească o campioană olimpică, în ultimii 40 de ani!

Rezultatele obținute au adus selecționatei antrenate de Sergiu Stancu și Răzvan Parpală puncte importante în clasamentul mondial și are șansa de a se califica la viitoarea ediție a Campionatului Mondial. Iată lotul României care a făcut senzațiel a acest Campionat European: Bela Bartha, Mircea Peța, Filip Constantin, Sergio Diaconescu, Daniel Chițigoi, Claudiu Dumitru, Rareș Bălean, Adrian Aciobăniței, Carol Kosinski, Marian Bala, Alexandru Rață, Andrei Butnaru, Robert Călin, Ștefan Lupu. Sursa:frvolei.eu

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191