Calificare cu tensiune și suspans!

Calificare cu tensiune și suspans!

CSM Petrolul Ploieşti s-a calificat la Turneul Final al Cupei României din postura de câştigătoare a Grupei D! Trupa ploieșteană s-a impus şi în cel de-al doilea meci din „Polivalenta” olteană, susţinut în faţa gazdelor de la SCM „U” Craiova: 72-70! Un joc care a fost cât p-aci să se ducă în prelungiri la fel cum s-a întâmplat și în primul, succes 86-78 cu Timișoara, după cele 5 minute ,,extra”.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

S-au dus lupte grele sub cele două panouri, am avut probleme cu pivoţii, Brkic acumulând 4 faulturi în minutul 22, iar Henry „numai” 3 încă din prima repriză, dar de fiecare dată când Craiova şi-a făcut ceva iluzii, a venit răspunsul „galben-albaştrilor”, cu Kenny Funderburk Jr. în rol de MVP, el adăugând în acest joc 22 de puncte celor 32 din disputa cu timișorenii!

Cum era de aşteptat, finalul a fost pe cât de tensionat, pe atât de atipic pentru un meci de baschet. CSM-ul a condus în două rânduri la un punct, 69-68 şi 71-70, când mai erau 10, respectiv 6 secunde din meci şi, deşi Funderburk Jr. a încercat să rateze ambele „libere” de care a beneficiat, a… reuşit să o facă o singură dată, oferindu-le adversarilor şansa de a trimite partida în prelungiri şi a lupta în continuare pentru diferenţa de 6 puncte de care aveau nevoie! N-au reuşit, însă, să egaleze, pentru că Greene şi Zotov au ratat şi ei de la linia de fault, fără să vrea, de data aceasta, iar CSM Petrolul este calificată la Turneul Final!

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Lotul folosit de Mihai Popa, Ionuţ Ivan, Nemanja Tomic şi Robert Munteanu în acest joc a fost următorul: Funderburk Jr. (22 puncte, 5×3), R. Johnson (11), Brkic (10), Carpenter (9), Henry (8), B. Popa (5, 1×3), Corpodean (5, 1×3), G. Angelian (2), L. Diaconescu, V. Negoiţescu, R. Pătraru şi D. Raşoga. Pentru Turneul Final de anul viitor (13-17 februarie 2024), s-au mai calificat U-BT Cluj-Napoca, CSO Voluntari, Rapid Bucureşti, BC CSU Sibiu, CSM Târgu Mureş, CSM Oradea şi CSM Constanţa, din postura de ocupante ale poziţiilor secunde cu o victorie şi cele mai bune coşaveraje. Sursa:csmploiesti.ro

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191