Baschetbaliștii din Ploiești încep la Pitești

Baschetbaliștii din Ploiești încep la Pitești

Baschetbaliștii de la CSM Petrolul Ploiești încep campionatul la Pitești. Pentru Funderburk jr. și colegii săi startul este programat mâine seară, de la ora 18:00, în Trivale, în faţa celor de la FC Argeş. Echipa gazdă are un lot schimbat, inclusiv la nivelul băncii tehnice, şi a ratat calificarea între primele 8 formaţii în Cupa României. De partea cealaltă, gruparea ploieșteană s-a calificat mai departe și privește cu optimism disputa cu formația piteșteană.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

„Începem campionatul cu un meci dificil, la Piteşti, pe terenul uneia dintre echipele bune ale Ligii Naţionale, care, statistic vorbind, a avut a doua cea mai bună defensivă în cupă, evident fără să ţinem cont de anumite meciuri care nu au avut miză pentru unele formaţii. Noi avem un moral bun după cele două victorii din Cupa României şi, după pregătirea bună din această săptămână, mergem să obţinem un rezultat bun”, a declarat principalul Mihai Popa pentru csmploiesti.ro. Pentru acest debut singura absenţă din lotul ploieștean este cea a lui Codruţ Dinu, în continuare accidentat.

Partida va putea fi urmărită pe canalul de youtube al Federaţiei Române de Baschet, accesând următorul link: https://www.youtube.com/watch?v=F4G3gbPGk5Q. În Faza 1 a campionatului, CSM Petrolul face parte din Conferinţa B a Ligii Naţionale de Baschet Masculin, alături de BC CSU sibiu, CSM CSU Oradea, SCM „U” Craiova, FC Argeş Piteşti, CSM 2007 Focşani, CSM Târgu Mureş, CSM Constanţa şi CS Vâlcea 1924.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

În Faza 1 se joacă tur-retur, 16 etape, apoi primele 5 clasate din cele două conferinţe se reunesc în Grupa 1-10, în care merg cu punctele acumulate între ele în prima fază şi mai joacă, tur-retur, doar cu formaţiile venite din cealaltă grupă; ultimele 4 procedează la fel în Grupa 11-18; după Faza a II-a, primele 8 din Grupa 1-10 joacă în play-off, ocupantele locurilor 9-10 intră în vacanţă, iar ultimele 8 joacă în play-out, deosebirea faţă de sezonul trecut fiind că vor retrograda 4 echipe!

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191