Petrolul vrea să scape de X!

Petrolul vrea să scape de X!

Petrolul a scos patru egaluri în ultimele cinci partide și cu toate acestea echipa ploieșteană este în zona de play-off a Superligi. Ca să se mențină acolo, „lupii” trebuie să reînceapă să și câștige, în condițiile în care nu s-au mai întâlnit cu victoria din etapa a șasea. Prima ocazie va fi mâine, de la ora 14.00, pe teren propriu, cu UTA Arad. Jocul Petrolului a nemulțumit mare parte din fanii săi, mai ales în urma egalului de la Iași. Cu toate acestea antrenorul Florin Pîrvu face apel la suporteri să vină în număr cât mai mare la meci.

”Fac un apel către suporteri, pentru că au fost tot timpul alături de noi, au fost extraordinari, și îmi doresc ca și la acest meci să fie prezenți în număr cât mai mare, pentru că avem nevoie de încurajărilor lor. În privința meciului cu UTA ne va asteapta un meci dificil, dar suntem pregătiți, și accentuez lucru acesta, să facem un joc bun și să câștigăm cele trei puncte. Trebuie să fim lucizi, să avem mai multă personalitate, și aici nu e vorba doar despre atacanți, ci despre toti jucatori din lot. Am demonstrat că putem să fim la un nivel ridicat și am mare încredere că vom face asta și mâine”.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Pîrvu a fost întrebat și dacă mâine il poate demite pe Rednic în cazul unui succes:” Nu m-am gandit la lucrul acesta, niciodata nu ma gandesc ca daca as castiga un meci as provoca demiterea unui antrenor, dar ne dorim mult victoria pentru ca avem mare nevoie de puncte oricum … as vrea sa discut cu Rednic inainte de joc sau dupa”.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Despre faptul că i s-ar putea spune mister X, cum i se spunea lui Razvan Lucescu cu care a lucrat(Petrolul are 4 egaluri in ultimele 5 meciuri):”Nu, nu cred si v-am spus si de Razvan. El niciodata nu pregatea doar defensiva. Nici eu nu lucrez doar ofensiv sau defensiv. Vrem sa spargem aceasta serie de jocuri egale si sa luam cele trei puncte”.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Despre faptul că Doua s-ar putea transfera după acest joc:”Nu stiu sa aibă vreo ofertă. Este prima oară când aud de așa ceva. Eu imi doresc ca pana in pauza de iarna sa nu mai plece nimeni, pentru ca avem un obiectiv si avem nevoie de jucatori”.

Legat de meciul cu UTA a vorbit și unul dintre jucătorii de perspectivă din lotul „galben-albaștrilor”, Mihnea Rădulescu, mezinul petroliștilor:„Ne așteaptă un meci destul de greu. UTA este o echipă peste locul pe care îl arată clasamentul, dar noi ne-am pregăti foarte bine și vom da 100% ca mâine să luăm cele trei puncte”, a spus Rădulescu, cel care, de săptămâna viitoare, se va afla la o acțiune a echipei naționale U19.

Petrolul – UTA va începe la ora 14.00, biletele fiind disponibile on-line, pe www.entertix.ro, dar și la casa stadionului „Ilie Oană”. Întâlnirea va fi condusă de către o brigadă compusă din Cătălin Popa (Pitești) – Daniel Mitruți (Craiova) și Mircea Orbuleț (București). Rezervă: George Găman (Craiova). Arbitru VAR: Kovacs Szabolcs (Carei). Arbitru AVAR: Bogdan Gheorghe (București). Observatori: Ion Cățoi (București) și Florin Hâncu (Brașov).

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191