Un cuplu a câștigat o casă de 2,2 milioane de lire sterline, iar după ce a ajuns la proprietate a avut un șoc

Un cuplu a câștigat o casă de 2,2 milioane de lire sterline, iar după ce a ajuns la proprietate a avut un șoc

Un cuplu care a câștigat o casă în valoare de 2,2 milioane de lire sterline a avut un șoc după ce a ajuns la locuință. Cei doi l-au criticat pe fostul proprietar pentru că a luat mobila înainte de a preda casa, scrie Mirror.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Andrea și Kevin Griffin, un cuplu din Victoria, Australia, au fost foarte fericiți atunci când au aflat că sunt norocoșii care au primit proprietatea, însă au descoperit ulterior că din casă lipsesc bunuri în valoare de peste de lire sterline, inclusiv o bandă de alergare și un frigider pentru vinuri.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Investitorul imobiliar Adrian ‘Lambo Guy’ Portelli a cumpărat locuința de lux din Gisborne în noiembrie și le-a oferit casa lui Kevin și Andrea prin compania sa.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Cuplul a găsit apoi înregistrări pe camerele de supraveghere cu omul de afaceri Adrian ‘Lambo Guy’ Portelli îndepărtând obiecte și mobilă din casa de lux care ar fi trebuit să fie „complet mobilată”. Însă investitorul imobiliar se apără și spune că toate acele obiecte nu făceau parte din ”câștig”, nefiind în conformitate cu termenii și condițiile acordului.

Omul de afaceri a postat ulterior imagini cu Andrea și Kevin plângându-se în timp ce primesc cheile de la casă, relatează Daily Mail. Videoclipul a stârnit un val de reacții. Mulți internauți îi critică pe cei doi norocoși.

„Cea mai mare criză imobiliară din Australia și avem oameni aici care câștigă o casă, mai mult decât ar câștiga unii oameni în viața lor, și se plâng”, a spus un internaut.

„Să le fie rușine. Unii oameni nici măcar nu pot pune mâncare pe masa”, a scris un altul.

Andrea și Kevin plăteau de mai bine de un an un abonament la compania omului de afaceri. Ca parte a ofertei, abonații sunt înscriși în competiții care au ca premii bărci, case și mașini. 

Articol recomandat de

Rusia, reacție rapidă după decizia AMA! Putin încearcă să întoarcă în favoarea țării sale decizia luată la nivel mondial

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191