Aur la minge și măciuci pentru Sabina Enache

Aur la minge și măciuci pentru Sabina Enache

Principala performanţă a echipei de gimnastică ritmică a CSM Ploieşti la Turneul Internaţional de Gimnastică Ritmică „Arad Trophy” i-a aparținut Sabinei Enache. Gimnasta senioară a clubului municipal a cucerit aurul la ambele obiecte la care s-a înscris în concurs: minge şi măciuci. Cele două medalii strălucitoare ale Sabinei fac parte din zestrea de 12 medalii câștigate la concursul respectiv. Alte trei medalii au fost de argint şi şapte de bronz!

Medaliile de argint au fost obţinute de Ştefania Puiu, în competiţia prejunioarelor 2012, la minge şi măciuci, şi de Elena Murărescu (junioare 2009) la măciuci. Cele 7 medalii de bronz au fost cucerite de Anisia Drăgan, la senioare, atât la cerc, cât şi la panglică, de Elena Murărescu (junioare 2009) la minge, de Delia Stroe (prejunioare 2011) atât la minge cât şi la măciuci, de Giulia Stoian (copii 2013) la cerc, și de Nectaria Stoica (copii 2013) la cerc.

La ediţia din acest an a „Arad Trophy” – una aniversară pentru secţia de gimnastică ritmică a clubului organizator, CSM Arad, ajunsă la cel de-al 20-lea an de existenţă – au participat peste 230 de sportive de la 18 cluburi din 4 ţări, pe lângă gimnastele din România fiind prezente sportive ale unor cluburi din Republica Moldova, Franţa şi Italia. La finalul săptămânii viitoare, gimnastele CSM-ului vor participa la Turneul Internaţional „Trophy Iaşi”.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191