Țicu sancționat fără milă!

Țicu sancționat fără milă!

Comisia de Disciplină din cadrul Federației Române de Fotbal a sancționat fără milă intrarea lui Vali Țicu asupra lui Dragoș Iancu, fotbalistul lui Hermannstadt Sibiu. Reunită astăzi Comisia din cadrul FRF a luat următoarea decizie:’’ În temeiul art. 63.1.b, raportat la art. 63.2.4.a teza 3 din RD, se sancționează jucătorul cu suspendare pentru 16 meciuri și penalitate sportivă de 10.000 lei”. O suspendare-gigant pentru Țicu deși intrarea asupra lui Iancu nu a avut nici o urmă de intenție însă a lăsat urme grave asupra jucătorului: fractură deschisă de peroneu.

Având în vedere că Țicu stă de trei etape ar mai rămâne 13 dar chiar și așa fundașul poate reveni într-un joc oficial abia în februarie 2024. Numai că cei din conducerea clubului Petrolul sunt hotărâți să facă recurs la decizia anunțată de comisie și își doresc ca acest apel să mai reducă din suspendarea primită. Pe lîngă recurs suflarea petrolistă mai are parte și de vești bune, doi jucători fiind calificați cu naționala Under 19 a României. Mihnea Rădulescu și Iustin Răducan s-au calificat în următorul tur preliminar al campaniei de calificare la Campionatul European U19! România nu a pierdut niciun meci și a obținut 5 puncte în grupă cu Cehia, Finlanda și San Marino. Atât Mihnea, cât și Iustin au marcat câte un gol în aceste meciuri!

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Și la echipele de juniori „U18” și „U17” ale clubului petrolist s-au înregistrat câteva rezultate bune. Echipa antrenată de Daniel Movilă s-a impus prin golul marcat de către Mario Dudu. Pentru Petrolul au jucat: Andrei Nicolae – Laurențiu Bîrzan, Mario Dudu, Leonard Șoldea, Florin Chivu, Călin Piscan, Augustin Dumitrache, Mihai Toma, Ștefan Moraru, Alejanco Alexe și Robert Coman (46 Liviu Pană). Petroliștii ocupă locul 8 în clasamentul Seriei Est din Liga de Tineret, iar duminică, de la ora 12.00, vor juca, în deplasare, cu Concordia Chiajna, în ultima etapă a sezonului regulat.

În Liga Elitelor „U17”, trupa pregătită de Cristian Burlacu a câștigat cu 4-2 în fața Voluntariului, golurile fiind înscrise de către Vladimir Badea (2), Damian Ștefan și Robert Manghiniță. La Petrolul au evoluat: Vlad Brezeanu – Julio Alexe, Fabian Sîrbu (70 Andrei Zahiu), Eduard Enescu (60 Eduard Rusu), Horia Procopie, Damian Ștefan, Vladimir Badea (60 Dragoș Răducanu), Robert Manghiniță (70 Patrick Burbuțan), Octavian Șerban (65 Alexandru Sacotă), Ștefan Petre și Rareș Frusinoiu. La celelalte grupe ale Academiei rezultatele au fost fără comentarii: FC Botoșani – FC Petrolul 7-0 (Liga Elitelor „U16”); FC Botoșani – FC Petrolul 8-0 (Liga Elitelor „U15”); FC Argeș – FC Petrolul 8-0 (Liga Elitelor „U14”).

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191