Ce poate fi mai frumos?

Ce poate fi mai frumos?

Foarte frumos succesul Petrolului obținut pe terenul Universității Craiova. Și ce poate fi mai frumos, așa cum s-a întrebat Florin Pîrvu, antrenorul Petrolului, la finalul meciului, decât să te aplaude publicul advers într-un meci în care, în minutul 8, tot stadionul, inclusiv fanii Petrolului, l-au aplaudat pe cel care a fost Ilie Balaci. ,,M-a impresionat publicul craiovean care a început să aplaude echipa noastră. Ce poate fi mai frumos? Vreau să fim foarte corecți, locul 7-9 este obiectivul nostru, dar dacă vom ajunge sus, nu ne vom da la o parte. La Ploiești, avem o mentalitate de învingători” – a declarat Pîrvu la Digi Sport.

Ce poate fi mai frumos decăt golul lui Marian Huja cel care a avut prima reușită în Superliga după zece luni în care a absentat din cauza unei accidentări:”Mă bucur ca am putut sa revin. Săptămâna asta a fost incredibilă la antrenament. Nici nu am cuvinte. Am muncit. Am ştiut tot ce trebuie să facem să câştigăm. Colegii la final mi-au spus că meritam un astfel de gol” – a spus Huja la Digis Sport. Ce poate fi mai frumos decât a cea cursă a lui Bart Meijers care se putera încheia cu unul dintre golurile campionatului. Din păcate, căpitanul Petrolului a fost altruist pasând către Musi însă rămâne în memorie acea cursă superbă.

Ce poate fi mai frumos decât execuția lui Gicu Grozav care l-a executat pe portarul Craiovei cu un lob “a la Adi Ilie”. Grozav nu mai marcase din etapa a 4-a și acest gol a venit perfect după evoluții nereușite ale fotbalistului:’’ A fost o execuție frumoasă, așa mi-a venit pe moment. Trăiesc din execuții și asta mă bucură, dar important este că echipa a făcut un rezultat bun și că am adunat cele 3 puncte. Știam că este o presiune pe noi pentru că n-am mai marcat de câteva meciuri”, a spus Grozav, la flash-interviul Digi.

Au mai fost lucruri frumoase precum pasa lui Dumitriu pentru Musi, sacrificiul acestuia din urmă la gol, evoluția lui Seto, dar și după meci bucuria comună echipă&suporteri. Frumos ar fi și ca fotbaliștii Petrolului să nu uite că au prins Craiova într-o zi slabă iar etapa viitoare îi așteaptă FCSB-ul. Probabil, va fi un meci cu casa închisă și până atunci Meijers și colegii trebuie să se trezească din “beția” succesului și să fie remontați pentru o nouă frumusețe. Petrolul a revenit pe loc de play-off și trebuie să se mențină acolo și în urma jocului Petrolul-FCSB care se va disputa sâmbătă, 28 octombrie, de la ora 20:30, pe ,,Ilie Oană”. Sursa foto:fcpetrolul.ro/razvan pasarica

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191