Evaluare și selecție în “căciula” ploieșteană

Evaluare și selecție în “căciula” ploieșteană

Ploieștiul găzduiește în perioada 28 octombrie – 5 noiembrie o primă acţiune de evaluare şi selecţie a tinerilor baschetbalişti născuţi în anul 2008. Acțiunea se va desfășura în perspectiva formării lotului naţional „U16” al României, ce va participa anul viitor la Campionatul European Divizia B! La această selecție sunt implicați baschetbaliști și antrenori ploieșteni.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Staff-ul tehnic este condus de antrenorul de la CSM Petrolul Ploieşti, Ionuţ Ivan, ajutat de Alexandru Gliga (CSM Târgu Jiu) şi Elena Florea (Laguna Bucureşti), iar pentru acţiune au fost convocaţi nu mai puţin de 32 de jucători de la 18 cluburi din ţară şi străinătate. Dintre campionii de la U15 de la CSM Petrolul au fost convocaţi trei jucători.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Este vorba despre David Raşoga (MVP-ul Turneului Final din vară) și cel care, recent, a debutat în Liga Națională de Baschet Getica 95, Federico Diaconescu, ambii evoluând pe postul de conducător de joc, şi Mihail Oprea, care joacă pe postul de extremă. Din partea Federaţiei Române de Baschet, acţiunea va fi monitorizată de Dan Berceanu (secretar general), Claudiu Fometescu (antrenor coordonator), Constantin Ioan (antrenor coordonator) şi Gabriel Ghiburici (organizator).

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191