Explicaţia lui Dorian Popa, după ce a fost prins drogat la volanul bolidului său, în Domneşti. Ce le-ar fi spus poliţiştilor

Explicaţia lui Dorian Popa, după ce a fost prins drogat la volanul bolidului său, în Domneşti. Ce le-ar fi spus poliţiştilor

Artistul de 35 de ani a fost prins ieri seară drogat de poliţiştii din Ilfov, în timp ce îşi conducea una din maşinile de lux. Acesta era îmbrăcat doar în halat şi în lenjerie intimă. 

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Rezultatul drugtestului a ieşit pozitiv la substanţa cannabis. Dorian le-ar fi explicat oamenilor legii că el nu a consumat niciun fel de drog, ci aflat la o petrecere a inhalat vaporul din aer. 

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Cântăreţul a fost condus la unitate medicală din București, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise. În cauză, acestuia i-a fost reținut permisul de conducere, fiindu-i suspendată exercitarea dreptului de a conduce, conform Legii.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Polițiștii Serviciului Rutier Ilfov au deschis un dosar penal, în care efectuează cercetări, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența substanțelor psihoactive.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191