Un succes i-ar scăpa de stres!

Un succes i-ar scăpa de stres!

Un succes i-ar scăpa de stresul calificării pe fotbaliștii Petrolului. Ei pot face lua o opțiune mare către sferturile de finală ale Cupei României, dacă vor câștiga partida pe care o vor disputa mâine, de la ora 18.00, la Târgoviște, cu Chindia, în cadrul Grupei A. O victorie ar aduce Petrolul la șase puncte în clasament, iar matematica în ceea ce privește calificarea în turul următor s-ar simplica foarte mult.

Ca și sezonul trecut, când nu a ieșit din faza grupelor, și acum petroliștii declară că această competiție este foarte importantă și vor să aibă un parcurs cât mai lung în competiția KO:„ Cupa României este un obiectiv important pentru noi și vrem să avem un parcurs cât mai lung posibil în acest sezon. E clar, astfel, că mergem să câștigăm meciul de la Târgoviște și să ne apropiem de calificarea în turul următor al întrecerii”, a declarat antrenorul Petrolului, Florin Pîrvu, după egalul cât o victorie împotriva FCSB-ului. Pîrvu a mai spus că vor fi unele modificări în efectivul echipei.

„Am jucat sâmbătă cu FCSB, mergem marți la Târgoviște, apoi sâmbătă avem din nou meci în campionat, la Sf. Gheorghe. Vor fi, cu siguranță, modificări în echipă, dar sunt convins că jucătorii care vor intra o vor face cu succes”. Staff-ul tehnic nu se va baza pe Vali Țicu, suspendat, și pe Sergiu Hanca, cel care va lipsi cel puțin o lună de zile după ce l-a accidentat fcsb-istul Dawa în meciul direct.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Partida de pe arena „Eugen Popescu” va începe la ora 18.00, fiind transmisă de către Digisport și PrimaSport. Întâlnirea va fi condusă de către o brigadă alcătuită din George Găman (Craiova) – Nicușor Marin (Suseni-Argeș) și Daniel Vlase (Galați). Arbitru de rezervă va fi Marius Naidin (Pitești), iar ca observatori au fost delegați Iosif Olah (Sf. Gheorghe) și Miodrag Daniel Mihai (București).

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Grupa A

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Etapa a 2-a

Corvinul Hunedoara – Sepsi OSK Sf. Gheorghe

Chindia Târgoviște – FC Petrolul

Progresu Pecica – AFC Hermannstadt

Clasament

1. Corvinul Hunedoara 1 1 0 0 2-0 3

2. FC Petrolul 1 1 0 0 2-1 3

3. Sepsi OSK 1 0 1 0 1-1 1

4. AFC Hermannstadt 1 0 1 0 1-1 1

5. Progresul Pecica 1 0 0 1 1-2 0

6. Chindia Târgoviște 1 0 0 1 0-2 0

Sursa foto:fcpetrolul.ro/sportpictures.eu

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191