Vine și rândul fotbaliștilor

Vine și rândul fotbaliștilor

După ce fanii Petrolului au făcut deplasarea cu trenul în nenumărate deplasări iată că vine și rândul fotbaliștilor să facă același lucru. Gruparea petrolistă va face deplasarea pe calea ferată pentru următorul meci din Superliga. Petrolul joacă sâmbătă după-amiază la Sepsi iar această deplasare a fost gândită în două părți de conducerea clubului.

Prima parte va fi parcursă, mâine, cu trenul, din cauza aglomerației de pe Valea Prahovei, pe ruta Ploiești-Brașov. Odată ajunși în gara brașoveană Meijers și colegii vor fi preluați de autocar și transportați la Sfântu Gheorghe urmând ca după joc lotul să revină acasă cu autocarul. Trupa antrenată de Florin Pîrvu termină turul și începe returul sezonului regular în deplasare. După disputa de la Sepsi pentru haita petrolistă urmează, la șapte zile distanță, o deplasare și mai lungă. Echipa va merge la Cluj, cel mai probabil cu avionul, pentru înfruntarea cu U care va avea loc sâmbătă, 11 noiembrie, de la ora 14:00, pe “Cluj Arena”.

Altfel, după ce Petrolul a dominat ,,echipa etapei” a 13-a, prin patru prezențe, Doua, Jair, Grozav și antrenorul Pîrvu, după runda a 14-a, în care formația ploieșteană a înfruntat FCSB-ul pe teren propriu, a avut doar un singur jucător. Este vorba despre brazilianul Jair Da Silva care a fost caracterizat astfel de siteul lpf.ro: “a trecut cu bine peste greşeala din startul meciului şi a terminat partida din postura de „jucătorul meciului”, asta după ce a marcat direct din lovitură liberă şi a scos un penalti”.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191