Sezon terminat pentru Hanca!

Sezon terminat pentru Hanca!

Mijlocasul Petrolului, Sergiu Hanca, a terminat fotbalul în acest sezon! Deși s-a spus faptul ca fotbalistul va reveni pe gazon in primavara anului viitor nu este deloc asa. Astazi, in cadrul conferintei de presa, antrenorul Florin Pirvu a facut anuntul cutremurator: din pacate, Hanca nu va mai juca in acest sezon! Cel care l-a terminat a fost fcsb-istul Dawa care a avut o intrare criminala, a primit doar cartonasul galben, si a jucat fara probleme in meciul urmator.

„Din păcate accidentarea lui Sergiu este una foarte gravă. Va trebui să stea cu piciorul imobilizat timp de două săptămâni, apoi va pleca la Barcelona pentru o intervenție chirurgicală, iar recuperarea lui va dura destul de mult. Mi-e greu să vorbesc, dar mă gândesc la Vali Țicu, care este suspendat 16 etape pentru un fault la care toată lumea a convenit că nu a fost intenție, iar la Dawa, pentru o intrare foarte dură pot să spun, s-a dat un cartonaș galben doar la intervenția arbitrului asistent!”, a afirmat Pîrvu in cadrul conferinței.

Colegii au fost uimiți de situația colegului lor, iar Paul Papp, unul dintre veteranii echipei, vorbeștezilnic cu Hanca mai ales ca si el a trecut printr-o accidentare gravă. Papp a spus că psihicul este foarte important in aceste momente, iar Sergiu are un tonus pozitiv astfel ca poate trece mai usor peste accidentare. Papp si colegii vor sa castige la Sepsi si sa-i dedice succesul lui Hanca:’’ Întâlnim o echipă bună, care și-a demonstrat valoarea în startul sezonului dar, mergem la Sf. Gheorghe ca să scoatem un rezultat pozitiv. Ne aflăm pe un drum bun, avem o echipă bună, jucători valoroși, dar doar cu unitate și cu modestie putem rămâne pe această direcție. Dacă ne abatem de la aceste principii, cred că nu ne vom atinge țelul pe care ni l-am stabilit în vestiar”, a spus Papp.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Pentru infruntarea cu Sepsi staff-ul Petrolului nu poate conta pe Vali Țicu, Seniko Doua (suspendați) și Sergiu Hanca (accidentat). Partida de pe „Sepsi Arena”, ora 16:45, va fi condusă de către o brigadă alcătuită din Horațiu Feșnic (Cluj Napoca) – Valentin Avram (București) și Alexandru Cerei (Cluj Napoca).Rezervă: Cătălin Buși (Rm. Vâlcea). Arbitru VAR: Viorel Nicușor Flueran (București) și Vladimir Urzică (Piatra Neamț). Observatori: Augustus Constantin (Rm. Vâlcea) și Viorel Anghelinei (Galați).

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191