Dorian Popa și Claudia Iosif s-au despărțit! Babs a confirmat separarea: „O relație de 11 ani…” / FOTO

Dorian Popa și Claudia Iosif s-au despărțit! Babs a confirmat separarea: „O relație de 11 ani…” / FOTO

Este vestea momentului în showbiz-ul din România! Dorian Popa și Claudia Iosif s-au despărțit! Babs a confirmat separarea de arist, menționând faptul că s-au despărțit după o relație de 11 ani. Iată ce a postat vedeta pe rețelele de socializare!

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Poate mulți fani așteptau nunta, însă iată că lucrurile stau total altfel în relația Claudia Iosif – Dorian Popa. Cei doi s-au despărțit, după 11 ani de relație. Babs a confirmat separarea de cântăreț.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Dorian Popa și Claudia Iosif s-au despărțit!

Dorian Popa și Claudia Iosif au trăit o frumoasă poveste de dragoste timp de 11 ani și păreau foarte fericiți și împliniți împreună, însă se pare că acum cei doi au decis să meargă pe drumuri separate.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Recent, pe conturile sale personale de pe platformele de socializare, Babs a făcut o postare prin care și-a anunțat fanii că ea și celebrul cântăreț s-au despărțit. După multe speculații apărute, vedeta a confirmat separarea.

Babs,șocată la aflarea veștii că artistul ar fi fost prins drogat

În urmă cu doar câteva zile, în exclusivitate pentru , site-ul numărul 1 de știri mondene din România, Claudia Iosif a făcut declarații la aflarea veștii că Dorian Popa ar fi fost prins drogat. Vedeta a aflat chiar de la reporterii noștri această informație.

Babs a fost șocată în momentul în care a aflat acest lucru și a menționat faptul că nu știa nimic despre asta.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191