Lung si greu e drumul spre play-off

Lung si greu e drumul spre play-off

Drumul catre un loc de play-off va fi lung si greu. Asa “vede” Gicu Grozav, unul dintre veteranii Petrolului, misiunea echipei sale de a prinde un loc in primele sase echipe din Superliga la finalul sezonului regular. Deocamdata, formatia ploiesteana se situeaza excelent deoarece Petrolul este in primele sase, cu 21 de puncte, inaintea unor echipe precum Farul Constanta si Sepsi Sfantu Gheorghe. Trupa ploiesteana are doar doua infrangeri, este neinvinsa de atatea etape si, mai mult, are probleme financiare, probleme in ofensiva, dar si jucatori importanti, precum Ticu si Hanca, suspendati sau accidentati pe termen lung.

Gicu Grozav:’’Suntem bucurosi ca am luat un punct intr-o deplasare grea, contra unei echipe valoroase. Am inceput tematori si nu stiu de ce. Era un teren pe care puteam sa ne facem jocul, am avut si momente bune. (n.r. Cum vezi lupta pentru mentinerea in play-off?) O lupta foarte grea, dupa turul acesta de campionat suntem pe loc de play-off, suntem bucurosi, am depus o munca grea, frumoasa, insa mai sunt multe meciuri de disputat cu cateva echipe care se vor bate la locurile de play-off si cu siguranta ne va astepta un drum lung si greu’’.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Presedintele clubului, Claudiu Tudor, era ’’alb-negru’’ dupa jocul de la Sfantu Gheorghe. Alb datorita faptului ca jucatorii au terminat meciul neinvinsi si negru din cauza situatiei lui Hanca. Acesta va sta doua saptamani dupa care va pleca la Barcelona sa se opereze. Sezonul este terminat pentru el, dupa cum a anuntat antrenorul Florin Pirvu inaintea jocului de la Sepsi. Referitor la Ticu oficiali din cadrul clubului erau sceptici ca suspendarea fundasului va fi redusa in urma recursului la cele 16 etape dictate de Comisia de Disciplina.

Claudiu Tudor:’’Un punct multumitor, dar tot timpul este loc de mai bine. Trebuie sa ne multumim cu acest punct si sa nu uitam ca, inainte de aceste patru meciuri, multa lume ne spunea ca nu o sa facem nici macar un punct. Avem cinci puncte facute in ultimele meciuri, suntem neinvinsi si avem un moral bun. Referitor la Hanca este strigator la cer ceea ce se intampla. Suntem negri deoarece nu am putut sa ne bucuram de egalul cu FCSB. Ticu a luat 16 etape iar Dawa, cel care l-a faultat extrem de dur pe Hanca, joaca fara nici o problema.”

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Florin Pîrvu:’’Un meci de lupta, fara mari realizari. Un rezultat echitabil desi noi ne-am propus sa scoatem maxim din acest joc. Stiam ca ei au mare nevoie de puncte, noi am reusit sa inchidem culoarele, sa plecam pe niste tranzitii pozitive dar, din pacate, nu am reusit sa le interpretam asa cum imi doresc eu. Pana la urma acest rezultat ne multumeste pentru ca Petrolul, ca si istoric, aici, la Sepsi, nu am reusit sa adunam puncte pe un teren unde se castiga foarte greu punct sau puncte”.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Pirvu a jucat iarasi cu Alexandru Musi atacant central iar acesta a avut un nou meci nereusit dupa cel, din Cupa, contra Chindiei. Ori pozitia centrala nu-i prieste lui Musi avand in vedere evolutiile bune de pana la jocul cu Chindia, ori acesta a intrat intr-o perioada nefasta. Un alt tanar, Giorgi Abuashvili, nu a adus, deocamdata, plus valoare ofensivei in conditiile in care Petrolul sufera cel mai mult pe faza de atac. Dupa debutul in cupa, Bilel Omrani a debutat si in Superliga. Omrani a avut o singura ocazie, mai mult intamplatoare, insa conducerea si staff-ul au rabdare si vor ca atacantul de 30 de ani sa revina la forma de altadata. Dupa remiza din Tinutul Secuiesc pentru Petrolul urmeaza returul sezonului regular. Aceasta faza incepe la sfarsitul acestei saptamani, atunci când echipa ploiesteana va merge la Cluj, pentru meciul cu Universitatea, ce se va desfășura sâmbătă, de la ora 14.00.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191